insenti-logo2

Beskrivelse

Insenti er ledende aktør innen prosjektutvikling og prosjektledelse. Herunder ledelse av byggherrestyrte delentrepriser, i Osloregionen. Selskapet har siden oppstarten i 2001, gjennomført en rekke betydelige prosjekter for flere profesjonelle byggherrer.

Siden oppstarten er det utført og under utførelse ca 1.000.000 m2 næringsarealer og ca 2000 boliger. Insentis første byggeprosjekt, Alnafossen Kontorpark, fikk byggherreprisen for 2003.
Insenti omsatte for kr. 437 mill. i 2018, og har for tiden 56 ansatte.

Ved å vektlegge Insenti's sterke farger og inntrykk trakk vi fram de viktige elementene og sørget for et gjennomgående pent design og layout som gjorde kundereisen enkel.

#211551

#00b0b9

#f6be00

#f4fafc

insenti solo images
insenti solo images2

Problemstilling

Kunden hadde en veldig gammel og ikke mobilvennlig nettsted. Dette resulterte i en dårlig og lite representativ side for vekten og størrelsen til Insenti i bransjen. Med utdaterte bilder med lav oppløsning ble siden ikke oppfattet som veldig moderne, heller rotete.

Fremgangsmåte

Vi valgte å bygge om hele siden, og flytte deres prosjekter over til den nye hjemmesiden. Deretter ordnet vi litt mer intuitiv filtrering samt bedre oversikt og mer luftige side. Ikke bare ble alt "nytt", men vi gjorde også store framskritt i å sørge for at hjemmesiden ble mobilvennlig.

Resultat

Etter litt arbeid med innhold restrukturering av prosjektbase og innhold, ble sluttresultat veldig mye mer strukturert og enklere å navigere for besøkende og potensielle kunder. Siden ble mobilvennlig, og det er nå økt plassering i Google som et resultat av dette, hvor før så var kunden langt nede grunnet manglende mobilvennlighet.

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt neste prosjekt?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!