Webutvikling Feb 14, 2024 3 minutter

WordPress eller Hubspot som CMS? 15 grunner til at selskap med vekstambisjoner bør velge WordPress

Wordpress utvikler, Fredrik

La oss hjelpe deg og din bedrift med digital vekst!

Ta kontakt med oss i dag, så booker vi inn til et kort og enkelt introduksjonsmøte for å bli bedre kjent.

WordPress eller Hubspot som CMS?

Om din bedrift skal ta markedsandeler, har digitalisering og synlighet på nett blitt de to viktigste punktene. Her spiller nettsiden, som er deres ansikt utad, en avgjørende rolle om man skal lykkes. Både nåværende og eksisterende kunder leter etter og forventer å finne informasjon, foreta kjøp eller kommunisere med dere gjennom en strukturert og godt presentert nettside. Kjernen til det hele er et godt og fleksibelt Content Management System (CMS) – og her er det uten tvil WordPress som er førstevalget.

Head of Developement, Fredrik Del Pozo

Som CMS tilbyr WordPress er skalerbart oppsett som kan skreddersys ned til detalj for hver enkelt bedrifts behov, og videre utvides i tråd med økende trafikk og bedriftens vekst. I tillegg er det Open-Source, altså gratis, i motsetning til blant annet en av konkurrentene – HubSpot. Friheten og kontrollen over egen digital plattform gjør at man ikke trenger å tilpasse bedriften etter plattformen, men snarere tilpasse plattformen etter bedriften. Du eier samtidig plattformen din og er aldri bundet til en spesifikk leverandør.

Her lister vi opp 15 punkter hvor WordPress som CMS, presterer sterkere enn HubSpot:

1. Åpen kildekode og tilpasning

WordPress er kjent for sin åpen kildekode, noe som betyr at du har full frihet til å tilpasse temaer og plugins etter dine behov. Dette gir deg større fleksibilitet sammenlignet med HubSpot, som kan ha begrensninger når det gjelder tilpasningsmuligheter.

2. Plugin-økosystem

WordPress har et omfattende bibliotek av plugins som gir deg muligheten til å legge til ekstra funksjonalitet på nettstedet ditt. Dette gir deg større fleksibilitet og skalering sammenlignet med HubSpot, som kanskje ikke har like mange tilgjengelige plugins.

3. Community-støtte

WordPress har et stort og aktivt fellesskap på nett, med tusenvis av utviklere og brukere som deler kunnskap og erfaringer. Dette gjør det enkelt å finne svar på spørsmål og løsninger på problemer du måtte støte på underveis.

4. Kostnadseffektivitet

WordPress er generelt sett mer kostnadseffektivt enn HubSpot, spesielt for små og mellomstore bedrifter. Mens HubSpot kan kreve månedlige abonnementskostnader, er WordPress gratis å bruke og krever ingen månedlige betalinger.

5. Hosting-fleksibilitet og ytelse

Med WordPress kan du velge din egen vertstjeneste, noe som gir deg mer kontroll over serverytelse og kostnader. Dette kan føre til bedre ytelse og raskere lasting av nettstedet ditt sammenlignet med HubSpot.

6. Fullt eierskap over innholdet

Med WordPress har du full kontroll og eierskap over innholdet ditt og dataene dine. Dette betyr at du ikke er bundet til en bestemt plattform eller leverandør, og kan enkelt flytte nettstedet ditt til en annen vertstjeneste hvis du ønsker det.

7. SEO-kontroll

WordPress tilbyr utmerkede SEO-funksjoner og plugins som hjelper deg med å forbedre nettstedets rangering i søkemotorer. Dette gjør det enkelt å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer og øke synligheten din på nettet.

8. Flerspråklig støtte

WordPress gjør det enkelt å sette opp flerspråklige nettsteder, noe som er avgjørende for bedrifter med et globalt publikum. Dette gjør det enkelt å nå ut til et bredt spekter av brukere over hele verden.

9. E-handel

Med plugins som WooCommerce, kan du enkelt legge til e-handelsfunksjonalitet på nettstedet ditt og starte din egen nettbutikk. Dette gjør det enkelt å selge produkter og tjenester direkte fra nettstedet ditt.

10. Skalerbarhet

WordPress er svært skalerbart og kan tilpasses veksten til nettstedet eller virksomheten din. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte plattform når virksomheten din vokser.

11. Brukervennlig grensesnitt

WordPress er kjent for sitt intuitive og brukervennlige grensesnitt, som gjør det enkelt å administrere innholdet på nettstedet uten å måtte lære kompliserte verktøy eller teknikker.

12. Sikkerhetskontroll

WordPress har robuste sikkerhetsfunksjoner og plugins som hjelper deg med å beskytte nettstedet ditt mot skadelig programvare og angrep. Dette gjør det tryggere å bruke WordPress sammenlignet med andre CMS-plattformer.

13. Integrasjonsalternativer

WordPress integreres problemfritt med et bredt spekter av tredjepartsverktøy og tjenester, noe som gjør det enkelt å utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt etter behov.

14. Regelmessige oppdateringer

WordPress mottar jevnlige oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer, noe som sikrer at nettstedet ditt forblir oppdatert og beskyttet mot de nyeste truslene på nettet.

15. Mediebehandling

WordPress tilbyr avanserte funksjoner for mediehåndtering, som gjør det enkelt å organisere og administrere bilder, videoer og andre mediefiler på nettstedet ditt.

Har du vekstambisjoner?

Med WordPress som din plattform, får du et bredt spekter av muligheter. Hvis du vil skape noe unikt og som er rustet for fremtiden, er WordPress det opplagte valget. Ta kontakt om du ønsker rådgivning fra en av våre dyktige utviklere.

Les mer om våre tjenester her: Webutvikling og design, Nettside, Nettbutikk, Digital Rådgivning

Ønsker du at vi jobber med ditt neste prosjekt?