Om oss i teamet bak Mediabooster

Hvem er vi?

Mediabooster.no er et raskt voksende startup-selskap i digitale bransjen. Vi har over 200% vekst fra 2020 til 2021 og er i ferd med å bli et Gaselle-selskap i 2022. Våre fagspesialister utvikler gode strategier og bygger avansert teknologi med spisskompetanse innen; digitale markedsføring, webutvikling, design og foto/video-innhold.

Hvordan jobber vi i Mediabooster?

Vår suksess ligger i at vi liker å utfordre, selvstendiggjøre og hjelpe våre kunder med å omforme strategier til konkrete, målbare digitale løsninger. Vi har ingen nisje, vår metode skal funke uavhengig av bransje! Dette gir oss nye utfordringer og gir vårt leveranse-team stor variasjon i hverdagen.

Vår metode og mål i alle prosjekter er å levere skreddersydder skalerbare webløsninger som er enkelt for kunden å drifte og som er en “perfect match” for kundens markedsføringsstrategi. Vi utvikler digitale løsninger etter behov, som har et formål: Gode og målbare resultater!
For å oppnå dette så bruker vi oss av moderne teknologier i kombinasjon med WordsPress samt at vi implementerer alle nødvendige sporingsverktøy for å kunne analyserer data og resultater.

Vår målgruppe?

Vårt motto er «Vi er ikke din leverandør, vi er din partner og kollega», derfor er vi veldig selektive og jobber kun med kunder som ønsker et tett, langsiktig og seriøst samarbeid med oss. Noen løsninger vi har levert er oliviarestauranter.no, bighorn.no og partnerplast.com.

Ønsker du å ta en prat med oss? Ta kontakt!

Fyll ut skjemaet for å ta kontakt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.