fbpx

Vi er din samarbeidspartner

Mediabooster AS er et reklamebyrå  i sentrale Oslo med over 18 års erfaring fra digitale medier, bedriftsutvikling samt prosjektledelse.

Vi lager markedsstrategier og webløsninger med fokus på høy konvertering (CRO). Våre digitale tjenester har som mål å gjøre bedriften mer lønnsom ved å bygge et engasjert publikum, som konverteres til lojale kunder.

Vi har en variert portefølje, og vårt hovedfokus er å skape suksesshistorier sammen med våre kunder. Vår ambisjon er å være din høyre hånd for å sammen kunne frembringe de beste og mest resultatbringende løsningene. Vi ønsker at du som kunde skal oppleve en relevant og forutsigbar leveranse, samtidig som du får økt innsikt og kunnskap gjennom dialog, rådgivning og innovative plattformer.

Trenger du hjelp med å utvikle en webløsning eller forbedre din markedsføringsstrategi? Ring oss, send e-post, fyll ut kontaktskjemaet, eller kom rett og slett innom oss for en kaffe og en workshop så finner vi løsningen sammen.

Vårt team!

Vårt fremoverlente spesialist-team utvikler gode strategier og bygger avansert teknologi med spisskompetanse innen: digitale markedsføring, webutvikling, design og foto/video-innhold. Vi liker tett samarbeide, noe som har gjort oss kjente for å ha veldig god forståelse og nære relasjoner med våre kunder.

hector

Hector Rivas

Daglig leder

Telefon: 47 33 51 33

marcel

Marcel Hager

Jr Financial Controller

Telefon: 954 00 898

mustafa

Mustafa Bjørnstad

Senior rådgiver

Telefon: 930 68 994

dennis-evenstad

Dennis Evenstad

Digital Rådgiver

Telefon: 990 99 892

christiaan

Christiaan Gieles

Senior webutvikler

Telefon: 47 15 18 46

bjerkeng

Lars Otto Bjerkeng

Webdesigner

Telefon: 936 10 707

liva-bitmoji-kvale

Liva Kalve

Content & Performance

Telefon: 46 41 89 33

thea

Thea Marlen Herstad

Content & Performance

Telefon: 45 25 87 18

Jobbe hos oss?

Vi søker stadig etter nye talenter! Send en åpen søknad til karriere@mediabooster.no