Om oss Vi er din partner og kollega

Velkommen til Mediabooster Norge

Play Video

Mediabooster Norge AS er et raskt voksende Mediebyrå i Oslo, som leverer tjenester både i norge og globalt, til privat og offentlige sektorer. Enten du trenger IT-tjenester, webutvikling, markedsføring, design, innhold eller strategisk rådgivning, vil vi bruke vår kreativitet sammen med vår forretningsforståelse for å hjelpe din bedrift å oppnå sitt fulle potensiale!

Play Video

Hvordan jobber vi?

Vårt motto er «Vi er ikke din leverandør, vi er din partner og kollega»

Mediabooster Norge består av et team med konsulenter som er fagspesialister i ulike områder innen webutvikling, design og markedsføring.
Vi liker å utfordre, selvstendiggjøre og hjelpe våre kunder med å omforme strategier til konkrete, målbare digitale løsninger.

For å oppnå dette så bruker vi oss av moderne teknologier i kombinasjon med WordsPress samt at vi bruker algoritmer og maskinlæring i de ulike plattformene, for resultatbasert analyse og sporing.
Dataen brukere etterlater seg har alt å si for å vite om en din investering ga forventet resultat, og ikke minst for at vi i Mediabooster skal kunne hjelpe deg med å utvikle strategien videre.

Play Video
Play Video
Play Video

Vår målgruppe?

Vårt team er veldig selektiv og jobber kun med kunder som ønsker et tett, langsiktig og seriøst samarbeid.

Vi har ingen nisje, vår metode skal funke uavhengig av bransje! Dette gir oss nye utfordringer og gir vårt leveranse-team stor variasjon i hverdagen.

Vår metode og mål i alle prosjekter er å bistå deg med både kompetanse og de nødvendige ressursene slik at det blir en “perfect match” for deg og ditt team.

Vi utvikler digitale løsninger etter behov, som har et formål: Gode og målbare resultater! Noen av løsningene vi har levert er oliviarestauranter.nobighorn.no og partnerplast.com.

Les gjerne mer om våre prosjekter og hør selv hva kundene våre sier om oss.