Innhold og Videoproduksjon

Godt innhold er en viktig brikke på veien mot digital suksess! Våre dyktige innholdsprodusenter skaper innhold som engasjerer, konverterer og setter din bedrift på det digitale kartet.

Hva kan vi gjøre for deg?

Grunnlaget for en god digital strategi på tvers av ulike kanaler, er innhold av høy kvalitet.

Vi i Mediabooster planlegger og produserer engasjerende historier gjennom tekst, lyd, bilde og video. Uavhengig av hvilken kanal kundene dine befinner seg på, eller hvilket marked du jobber ovenfor - jobber vi sammen for å utarbeide det mest treffsikre konseptet.

Video er en økende trend, og har blitt et viktig format innen digital markedsføring. Video engasjerer forbrukerne, og blir prioritert av søkemotorer og sosiale medier. Vi hjelper våre kunder med visuell historiefortelling som bygger opp under merkevarens verdier og visjoner. Våre innholdsprodusenter kan gjennomføre alt fra små til mellomstore prosjekter og er trent på å lage innhold optimalisert til ulike kanaler.

Vi har også bred erfaring innen konseptutvikling, innholdsstrategi, grafisk design, samt logo og print design.

Utvalgte prosjekter

Lindex

Fotooppdrag for Lindex´ in-store event med Sandra Lyng

Makeupmekka

GIFs og video for “Summer Collection”-kampanjen

Vita AS

I samarbeid med Pullman Management utviklet vi “Vita News”.

Digitelle

Videoproduksjon av nettserie for å generere leads på LinkedIn

Maranga

Strategi, video og reklame for den nye svømmeantrekk-kolleksjonen 2019

Gyldendal

Video-oppskrifter til bestselgeren “En skikkelig digg kokebok”

Våre tjenester

Konseptutvikling

Keen på å skille deg ut og skape din egen stemme?
Vi skaper organisk og betalt innhold tilpasset din målgruppe og ditt behov!

Strategi

Få mer innsikt i hva dine konkurrenter gjør og hvordan din sosiale tilstedeværelse er. Vi hjelper deg å skape konkurransefortrinn!

Video

Trafikk i SoMe beveger seg mot en splittelse på 70/30 i videoers favør. Noia? Fortvil ikke, vi gjør dine produksjoner mer kostnadseffektive, løfter din merkevare og ditt langsiktige forhold til kundene!

Bilder

Noen gang tenkt at det hadde vært digg med en fresh feed på Instagram? Uansett om du trenger pakkebilder, kampanjebiler eller produktbilder til SoMe, annonser eller nyhetsbrev hjelper vi deg!

GIFs

Party like it's 1999! GIFs har kommet for å bli, fang oppmerksomheten til kundene med morsomme ikoner. Vi spesialtilpasser de til ditt behov.

Annonser

Lyst til at bedriften din skal vokse økonomisk? Eller kanskje du ønsker å forbedre engasjement og øke klikk? Vi lager annonsene for deg.

Ønsker du hjelp med Innhold- og videoproduksjon? Ta kontakt med oss i dag!