Animasjonsvideo

Animasjonsvideo er et effektivt format å benytte for at din bedrift skal skille seg ut i mengden. Forbrukere foretrekker video fremfor statisk innhold. Vi hjelper deg med å lage profesjonelle animasjonsvideoen som formidler ditt budskap med en visuell og kreativ vri.

Storyboard for animasjonsvideo
Animasjonsvideo for online kurs og e-læring

Hvorfor animasjonsvideo

En animasjonsvideo forenkler ditt budskap og er perfekt til bruksområder som forklaringvideoer og e-læringsvideoer. Har du et komplekst budskap, er animasjonsvideo et effektivt virkemiddel for å forklare på en engasjerende og lettforståelig måte. Hjernen prosseserer nemlig visuell informasjon 60.000 ganger raskere.

2D Animasjon

Vi bistår deg med 2D-filmer som inkluderer lydeffekter og musikk. Videoene er gunstige å dele i digitale kanaler, som hjemmesiden og sosiale medier. 2D animasjoner egner seg til reklame og e-læring.

Hva er 2D Animsjon?

2D-animasjon benytter to dimensjoner - lengde og høyde. Dette er et perfekt valg dersom ønsker å innhold med et forenklet budskap.  2D handler om å skape bevegelse i et todimensjonalt miljø.  Illustrasjoner og avatarer tegnes inn og blir deretter animert slik at de beveger seg i filmen. Denne type animasjon er godt egnet til bruksområder som kurs, læring og forklaringsvideoer.

Vi hjelper deg med å skape et solid resultat

Fang forbrukernes oppmerksomhet med korte eller lengre animasjonsvideoer. Våre dyktige animatører hjelper deg med å utforme 2D animasjon både til sosiale medier og til andre prosjekter.  Ta kontakt dersom du ønsker bistand med animasjonsvideo og grafisk materiell av høy kvalitet.

illustrasjon-video-animasjon
illustrasjon-video-animasjon

Kontakt oss i dag

Vi er tilgjengelige på både telefon og e-post, men bruk gjerne kontaktskjema for å kontakte oss raskt og effektivt. Våre kontorer er åpne alle hverdager fra 09-16.

Utforsk våre tjenester

Vi utfører en rekke ulike tjenester innenfor web, markedsføring og innholdsproduksjon. Klikk på knappen for å få en full oversikt og navigere videre.