Animasjonsvideo

Animasjonsvideo er et effektivt format å benytte for at din bedrift skal skille seg ut i mengden. Forbrukere foretrekker video fremfor statisk innhold. Vi hjelper deg med å lage profesjonelle animasjonsvideoen som formidler ditt budskap med en visuell og kreativ vri.

Innhold og Videoproduksjon
Kontakt oss

En animasjonsvideo forenkler ditt budskap og er perfekt til bruksområder som forklaringvideoer og e-læringsvideoer. Har du et komplekst budskap, er animasjonsvideo et effektivt virkemiddel for å forklare på en engasjerende og lettforståelig måte. Hjernen prosseserer nemlig visuell informasjon 60.000 ganger raskere.

Vi lager Animasjonsvideoer i 2D og 3D

Vi bistår deg med 2D-filmer som inkluderer lydeffekter og musikk. Videoene er gunstige å dele i digitale kanaler, som hjemmesiden og sosiale medier. 2D animasjoner egner seg til reklame og e-læring.

Hva er 2D Animsjon?

2D-animasjon benytter to dimensjoner – lengde og høyde. Dette er et perfekt valg dersom ønsker å innhold med et forenklet budskap. 2D handler om å skape bevegelse i et todimensjonalt miljø. Illustrasjoner og avatarer tegnes inn og blir deretter animert slik at de beveger seg i filmen. Denne type animasjon er godt egnet til bruksområder som kurs, læring og forklaringsvideoer.

Vi hjelper deg med å skape et solid resultat

Fang forbrukernes oppmerksomhet med korte eller lengre animasjonsvideoer. Våre dyktige animatører hjelper deg med å utforme 2D animasjon både til sosiale medier og til andre prosjekter. Ta kontakt dersom du ønsker bistand med animasjonsvideo og grafisk materiell av høy kvalitet.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss