Din visjon - vårt mål!

«Mediabooster hjelper alt fra små foretak til store bedrifter med å bli sett på nett, gjennom moderne hjemmesider og digital markedsføring. Vi sørger for å gi deg et godt beslutningsgrunnlag slik at du kan frigjøre dyrebar tid til å bygge egen virksomhet.»

- Hector Rivas, CEO

Google

Alt og alle søkes etter på internett! Brukere som søker etter produkter og/eller tjenester er et viktig publikum å være synlig for. Søkerne er ofte i det vi kaller Gjøre-fasen og er på jakt etter informasjon og i mange tilfelle klare til å handle. Derfor er Google en utrolig smart måte å nå nye potensielle kunder på når de aktivt søker etter produkter og/eller tjenester som DU tilbyr. 

Vår jobb er å sette opp, analysere og optimalisere de søkeord og fraser du ønsker å annonsere mot. Så når en bruker søker etter et ord eller frase i din liste, vil annonsen til din bedrift være synlig. Det viktige er at budskapet i annonsen må tilpasses hva brukeren søker etter slik at brukeren opplever nettopp din annonse som relevant.

På denne måten kan vi nå de mest relevante brukerne, med riktig budskap, til riktigt tid! 

map-marker-3

Google Business

graph-1

Google annonsering

google-shopping

Google shopping

skjerm-og-hjerter

Google Display

facebook-profil-2

Facebook annonsering

facebook

Facebook profil

videoboost-4

Videoboost

kurs-2

Facebook kurs

FACEBOOK

Idag holder det ikke lenger med å ha en hjemmeside på nett og tenke at resten ordner seg selv. For å være synlig og holde kontakt med nåværende og potensielle kunder må hjemmeside, innhold, søkemotoroptimalisering og bruk av sosiale medier spille på lag.

Facebook er i dag verdens største sosiale nettverk for privatpersoner. Her er det enkelt å opprette en dialog mellom kunde og tilbyder, og med en godt gjennomarbeidet strategi kan bedrifter drive merkevarebygging på en måte som aldri tidligere har vært mulig. Sosiale medier tilbyr svært målrettet annonsering og ingen bedrift i dag har råd til ikke å utforske mulighetene dette gir i mer effektiv markedsføring.

HVILKE muligheter finnes det for din bedrift, hvordan skal du bruke dem og hvilke fallgruver skal man passe seg for?

Vi hjelper deg i forhold til hvilken SOME-strategi som bør ligge til grunn for din bedrift, samt å skreddersy kommunikasjonen og virkemidlene for å lykkes!

Instagram

Over 1,9 millioner nordmenn har en registrert konto, og tallene sier at hele 98% av disse er aktive daglig. Dvs at Instagram i Norge vokser kraftig og gjør det både spennende og mer relevant enn noensinne å bruke, men fortsatt så får vi ofte spørsmålet: Er Instagram noe dere anbefaler oss å satse på?

Det er helt utrolig hva din bedrift kan bruke Instagram til idag: Vise frem nye produkter, informere om tilbud, promotere arrangementer, konkurranser, koble alt innhold opp mot Facebook, gi følgere ett innblikk i bedriftens hverdag, og mye mer!

Så vårt naturlige svar er: Ja absolutt, men velg en unik stil, bruk tid på innhold og kombiner det riktig med dine andre kanaler!

markedsforing-5

Instagram annonsering

instagram

Instagram profil

videoboost-4

Videoboost

kurs-2

Instagram kurs

nettbutikk-2

Nettbutikk

hjemmeside-3

Hjemmeside

hosting-2

Drift og hosting

kurs-2

WordPress Kurs

Webutvikling

Hjemmesiden din er i dag kundens første møte med din bedrift. Det er den som samler alle dine digitale tråder og er din bedrifts ansikt utad. Nettsiden din er avgjørende for å kunne kommunisere med den moderne kunden!

Våre hjemmesider blir som oftest produsert og laget med WordPress løsningen, som står bak over 27% av verdens nettsteder. Med den plattformen får du veldig bra redigeringsmuligheter og et stabilt miljø.

Vi forvandler smarte ideer og godt design til funksjonelle og stabile tekniske løsninger. Hjemmesider, kampanjesider, optimaliserte landingssider og nettbutikker er noe av det vi kan hjelpe deg med.

 

Design

Kravene for å fange forbrukeres oppmerksomhet øker stadig. Ved å ha en slagkraftig designprofil på din hjemmeside og sosiale medier, har du et konkurransefortrinn i kontakt med potensielle og eksisterende kunder.

Sørg for att dine sider og kampanjer har et godt design som viser budskapet tydelig for målgruppen din. Det kan være forskjellen på suksess eller fiasko!

Vi hjelper deg med moderne og fremtidsrettet design for både hjemmesider, annonsering og printdesign.

logo-design

Logo

print-media-1

Printmedia

radgiving-1

Rådgiving

forretningsutvikling-1

Forretningsutvikling

Rådgiving

Vårt team har ekspertisen innenfor våre fagområder og har lang erfaring fra et bredt spekter av markeder innen både forbruker- og B2B.

Vi vet at forbrukere beveger seg fritt mellom ulike stadier, og veien til et kjøp varierer altid. Det finnes imidlertid noen holdeplasser der du har gode muligheter til å påvirke forbrukerne i ønsket retning, så lenge du forstår kunde reisen og bruker riktige verktøy for å kartlegge den.

Uansett case, så setter vi alltid sammen det mest hensiktsmessige teamet for å hjelpe deg med å kartlegge og løse dine unike forutsetninger!