Instagram Markedsføring

90 % av alle kjøp baserer seg på følelsesmessige faktorer. Instagram er fantastisk plattform for å bygge merkevare, visuell identitet og til å nå ut til relevant målgruppe. Vi hjelper din bedrift med strategisk Instagram-markedsføring gjennom datadrevet analyse og algoritmer.

Captain marketer - Innholdsproduksjon og sosiale medier v2
Kontakt oss

Gjennom markedsføring på Instagram har du muligheten til å målrette deg mot personer som er aktuelle for nettopp dine produkter og tjenester. Instagram tilbyr mange alternativer for nøyaktig målretting, og om disse anvendes på en smart måte vil det kunne skape gode resultater for pengene.

Instagram strategi

For å nå riktig målgruppe kreves det en god strategi i bunn. Det er flere faktorer som er avgjørende for å lykkes på Instagram.  Vi hjelper deg med å utforme effektive strategier som spiller på lag med algortimene og som gjør innholdet ditt synlig for et stort publikum.

Nå de rette menneskene

Det er avgjørende å være der målgruppen er, til rett tid og med et budskap som fanger deres oppmerksomhet. Dette krever strategisk tenking, både i forhold til utformingen av innhold, men også bruk av selve annonseplattformen og dens mange alternativer. I tillegg er det viktig å samle inn, og tolke data til enhver tid, for å lære og optimalisere din investering.

Daglig hjelper vi bedrifter med markedsføring på Instagram. Vi legger fokus på å levere de beste resultatene. Sammen blir vi enige om markedsføringsstrategi, budsjett, mål og publiseringsplan. Basert på målene utformer vi annonser, som vi kontinuerlig optimaliserer gjennom strukturert innhenting og tolkning av data.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss