Ny, sterkere webløsning for Ovun

Design · Marketing · Utvikling
Company Logo

Ovun (tidligere PartnerPlast) er en ledende aktør i markedet som både utvikler og produserer høyteknologiske løsninger for bruk over og under vann. De jobber for å gjøre havet til et trygt, lønnsomt og bærekraftig sted å være.

Vårt partnerskap med Ovun begynte i 2018, da vi trådte inn som deres digitale vekstpartner. Vi har siden den gang bidratt med strategisk rådgivning, markedsføring, webutvikling, og design. I løpet av disse årene har Ovun opplevd betydelig vekst, og nå, i forbindelse med fusjonsprosessen med Ovun Innlandet, har vi hatt gleden av å bistå dem med å videreutvikle nettsiden i henhold til designet fra Anunatak, med fokus på å restrukturere tjenester og produkter for bedre brukervennlighet.

Scrollable Content

I forbindelse med en strategisk fusjonsprosess har Ovun AS (tidligere PartnerPlast AS) og Ovun Innlandet AS (tidligere Molstad Modell & Form AS) slått seg sammen for å styrke sin virksomhet. Dette innebar også nødvendigheten av å endre den digitale profilen for å gjenspeile den nye identiteten til det fusjonerte selskapet.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

I samarbeid med Ovun har vi gjennomført en omfattende restrukturering av produkt- og tjenestekatalogen for å forbedre brukervennligheten og navigasjonen. Målet har vært å tilrettelegge for en enklere tilgang til nødvendig informasjon for brukerne. Vi har også investert betydelige ressurser i å forbedre den overordnede infrastrukturen på nettstedet. Anunatak har vært en verdifull samarbeidspartner gjennom hele designprosessen, og nettstedet er utviklet i samsvar med deres retningslinjer. Vår hovedprioritet har vært å implementere en systematisk tilnærming til søkemotoroptimalisering (SEO) og teknisk SEO for å styrke nettstedets organiske synlighet i søkemotorene. Denne tilnærmingen er avgjørende for å forbedre nettstedets digitale tilstedeværelse og sikre en optimal brukeropplevelse for alle besøkende.

Scrollable Content

Gjennom implementeringen av et moderne og oppdatert design, samt effektiv filtrering av produkt- og tjenestekatalogen, presenterer vi en nettside skreddersydd for dagens markedsbehov. Den er optimalisert for å imøtekomme Ovuns kunders bestillingsprosesser og informasjonssøk. Vårt hovedfokus gjennom hele prosessen har vært å konstruere en organisk sterk nettside som ikke bare tiltrekker seg besøkende, men også effektivt omdanner dem til konkrete leads – nøye overvåket gjennom riktig sporing av resultater.

Med en oppdatert digital profil som tydelig gjenspeiler Ovuns identitet, ser vi lyst på selskapets fremtidsutsikter. Ovun har en ambisiøs visjon om å gjøre havet til et trygt, lønnsomt og bærekraftig arbeidsområde. Som langvarige samarbeidspartnere har vi full tillit til at Ovun vil kapre markedsandeler og opprettholde sin vekst. Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid som digital sparringspartner og følge dem videre på deres reise.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss