Digital rådgivning

Basert på dine behov og fremtidige mål utarbeider vi både omfattende digitale strategier som omhandler alle aspekter av web/design, digital markedsføring, og/eller strategier rettet mot bestemte områder av digitale markedsførings-kanaler.

I prosessen med å utarbeide en digital strategi kartlegger vi hvilke tiltak som må iverksettes, for å nå din bedrifts digitale mål.

Grunnlaget for en bra digital strategi er god analyse og innhold av høy kvalitet.

Dette er en prosess hvor vi starter ved å analysere og spesifiserer målgruppe, produkter og brukere. Deretter utvikler vi en digital strategi for å møte brukerens krav. Prosessen gjør at vi vil kunne avdekke og eliminere problemer eller feil basert på målgruppens krav til tjenesten eller produktet det gjelder.

Vi bistår også i utarbeidelse av innholdsstrategi; dvs bistå med markedskalendere, publiseringsplaner og produksjon av innhold i form av tekst, bilder og video. Spesielt video, som er en økende trend, og som har blitt et viktig format innen digital markedsføring. Video engasjerer forbrukerne og blir prioritert av søkemotorer og sosiale medier.

Vi tilrettelegger et sterkt teknisk fundament for deg og ditt team!

Behøver du en skalerbar nettside-teknologi, en raskere nettside, bistand for å tilrettelegge sporing og analyseverktøy, eller en skreddersydd rapport som samler data på en plass? For å lykkes med din digitale strategi MÅ dere ha riktig teknisk fundament, men det er ikke altid like lett å vite hvor man skal starte for å oppnå den rette synergien.

Vårt team av fagspesialister gir deg og ditt team rådgivning og bistand for å tilrettelegge samtlige punkter, slik at dere kan jobbe smart og innovativt.

Book et digitalt møte

Ta kontakt med oss, så veileder vi deg.

Kontakt oss