Datalex Software har løftet sin grafiske profil

Design · Utvikling
Company Logo

Datalex Software har løftet sin grafiske profil

Datalex Software er et selskap som leverer administrasjonssystemer til advokater. Datalex er opptatt av å alltid utvikle seg, og de ønsket en nettside som reflekterte deres rolle som programvareleverandør, og en logo som var moderne og fortsatt gjenkjennelig. Det var også viktig at nettsidene lett kunne utvikles og bygges videre på. Prosjektet startet i desember 2022 og ble fullført i midten av mars 2023.

Scrollable Content

I dette prosjektet har vi levert følgende tjenester: Digital rådgivning, webdesign, grafisk design, og webutvikling. Vi startet med å lage en struktur for nettsiden, og utviklet deretter en nettside som var oversiktlig, enkel å navigere og brukervennlig. Ved å bruke vår designer, klarte vi å lage et moderne og profesjonelt uttrykk som er i tråd med kundens ønsker.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Kunden var veldig aktiv i prosessen og ga oss gode tilbakemeldinger underveis, og leverte alt av tekstinnhold, slik at prosessen med å fylle nettsiden gikk veldig smertefritt.

Scrollable Content

Sluttresultatet ble en nettside og logo som var i tråd med kundens behov. Nettsiden er oversiktlig,brukervennlig, og gir et moderne uttrykk som reflekterer kundens posisjon som programvareleverandør. Logoen har nå et moderne uttrykk og er fortsatt gjenkjennelig. Kunden har nå en nettside som gjenspeiler deres tjenester på en klar og tydelig måte.

Datalex Software har nå en moderne nettside som reflekterer deres identitet på en effektiv måte. Med en enklere navigasjon, vil kundene kunne finne informasjonen de trenger raskere og enklere. Kunden vil nå kunne fokusere mer på sine kjerneområder, mens vi tar oss av den digitale profilen deres.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss