Søkeordsanalyse

En god søkeordsanalyse gir deg nyttig informasjon om hvilke søkeord det er verdt å satse på, slik at du kan oppnå ønskede resultater.

En søkeordsanalyse gir innsikt i hva forbrukerne søker på, hvilke resultater du kan forvente deg, konkurransen på søkeordet, estimert kostnad per klikk (CPC), og mer!

Strategisk valg av søkeord

En søkeordsanalyse vil hjelpe deg med informasjonen du trenger, for å sette opp kampanjer på en slik måte at du får mest igjen for pengene du investerer (ROI). I tillegg er en søkeordsanalyse essensielt for å kunne søkemotoroptimalisere din hjemmeside.

Vi hjelper deg å strategisk velge ut søkeord som vil gi deg de beste resultatene både fra organisk og betalt trafikk. Vi tenker helhetlig når vi gjennomfører en søkeordsanalyse. Når søkeord som benyttes på hjemmesiden spiller på lag med de som benyttes i Google annonsering vil det gi synergieffekter. Det er nettopp dette vi er opptatt av å få til for våre kunder.

Øk din synlighet på nett, slik at du når ut til nye potensielle kunder og bevarer dine gamle. Ønsker du å optimalisere dine søkeord og oppnå bedre resultater?

Vi er klare til å bistå deg. Ta kontakt med oss i dag!

Book et digitalt møte

Ta kontakt med oss, så veileder vi deg.

Kontakt oss