Marius Løken med en ny, kreativ og levende nettside

Design · Marketing · Utvikling
Company Logo

Marius Løken

Er en erfaren foredragsholder innen psykisk helse. Han fikk livet snudd på hodet etter den grusomme hendelsen, som media omtaler som “Halloween-drapet”.

Tjenester

I samarbeid med Marius Løken skulle vi modernisere og fornye hans eksisterende løsning. Vi har bistått Marius Løken med tjenester som design, rådgivning og webutvikling.

Scrollable Content

Marius ønsket å rebrande sin visuelle identitet på den digitale plattformen. Nettsiden var utdatert, både visuelt og teknisk, og han ønsket en nettside som representerte ham og sitt brand på en bedre måte.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Sammen mot sluttresultatet har vi hatt et tett samarbeid med Marius. Vi jobbet i team og engasjerte vår grafiske designer på saken. Marius hadde selv mange gode innspill og ideer som han ønsket å få til. I samarbeid med vår designer kom de sammen fram til et design-utkast som skulle realiseres. Dette resulterte i en rekke animasjoner i innholdet. Alle elementene på nettsiden ble designet fra bunnen av og bakgrunnsbildet i headeren ble animert for å sette prikken over i’en.

Fargepalettene til Marius Løken består i hovedsak av sterke fargekombinasjoner med høy kontrast som gir et preg av profesjonalitet og stilrenhet. Den oransje fargen er distinkt, og gir en umiddelbar gjenkjennelsesfaktor for merkevaren til Marius.

Scrollable Content

Målet for prosjektet var hele tiden å skape en helt unik nettside som var spennende å besøke. Ideen var å bygge nettsiden slik at den fortalte Marius sin historie fra A til Å. Dette klarte designeren å skape ved å bruke nettsideteknologi som parallaxer, animasjoner og videosnutter. Resultatet ble utrolig unikt, og vi er veldig stolte over å ha fått levere en så levende nettside som mariusloken.no ble.

Som foredragsholder ønsker han å skille seg ut i bransjen. Ønsket var at nettsiden skulle være levende og unik for den besøkende.  Med en ny visuell identitet og et nettside som representerer han og hans brand fortsetter han å øke antall forespørsler og bookinger.  Å være synlig digitalt og skille seg ut blant de andre aktørene gir ham et konkurransefortrinn. Vi ser  frem til å følge utviklingen.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss