Google annonser

Vær synlig når det gjelder! Vi planlegger, utformer og optimaliserer din bedrifts Google annonsering slik at du oppnår de mest lønnsomme resultatene.

google ads 16x9
google ads 1x1

Nå ut til potensielle kunder gjennom Google annonsering

Ved hjelp av Google annonsering, når du ut til potensielle kunder når de aktivt leter etter det du kan tilby. Enten de aktivt søker etter tjenesten eller produktet du tilbyr, eller har et problem, ønske eller behov som dine produkter eller tjenester kan være løsningen på.

Hvorfor annonsere i Google?

Vi jobber strategisk med å utforme Google annonser, som er skreddersydd til den aktuelle målgruppen og søket som foretas. Dette krever grundig forarbeid, blant annet setter vi oss inn i målgruppen, produktet/tjenesten som tilbys og foretar en søkeordsanalyse før vi starter med utformingen av annonsene. Deretter fortsetter vi å kontinuerlig optimalisere på bakgrunn av data som samles.

Fem gode grunner til å ta bruk av Google annonser:

  • Nå ut til mange potensielle kunder når de er mest mottakelige for budskapet ditt
  • Få data om forbrukerne som er til stor nytte for din bedrift, og optimalisering av dine kampanjer
  • Det er fleksibelt! Du kan selv utforme tekst, velge landingsside, søkeord, ulike former for annonser; søkeannonser, displayannonser, shopping-annonser, og mye mer
  • Styr budsjettet selv. Legg mer penger på det som fungerer og mindre på det som ikke gjør det
  • Få mer trafikk til nettsiden og øk salget
google ads 1x1 v3
google ads 1x1 v3

Kontakt oss i dag

Vi er tilgjengelige på både telefon og e-post, men bruk gjerne kontaktskjema for å kontakte oss raskt og effektivt. Våre kontorer er åpne alle hverdager fra 09-16.

Utforsk våre tjenester

Vi utfører en rekke ulike tjenester innenfor web, markedsføring og innholdsproduksjon. Klikk på knappen for å få en full oversikt og navigere videre.