Drift av hjemmeside

Vi tilbyr løpende drift av din hjemmeside eller nettbutikk. Det gjør at du kan fokusere på de kritiske oppgavene knyttet til bedriften fremfor teknisk vedlikehold eller endringer på nett. La oss bistå i dette arbeidet.

Webman - design og utvikling
Kontakt oss

Det er mye knyttet til en hjemmeside eller nettbutikk som løpende må håndteres. Det tekniske vedlikeholdet er viktig for stabilitet og sikkerhet, men bør gjøres av noen med kompetansen for dette. Hvis du ikke ar tid, lyst eller erfaring med dette selv så gjør vi det gjerne for deg.

Hva er teknisk vedlikehold?

Etter hvert som teknologi utvikler seg er det stadig behov for å holde alt teknisk knyttet til hjemmesiden oppdatert. Dette betyr å oppdatere WordPress og plugins jevnlig. Dette er viktig for at hjemmesiden skal fortsette å vises korrekt i nettleseren. I tillegg er det kritisk for sikkerheten.

Driftsavtalen

Driftavtalen setter vi opp basert på de behov du har. Den er ikke begrenset til teknisk vedlikehold og kan omfatte nær sagt hva som helst. Her er noen eksempler på hva vi gjør for være kunder som har en slik avtale.

  • Teknisk vedlikehold
  • Justering av design og layout
  • Endring eller utvidelse av funksjonalitet
  • Arbeid med SEO
  • Redaksjonell support

Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss