Grafisk design

Vi hjelper deg med å styrke din merkevare gjennom en sterk visuell identitet og god designprofil! Vår dyktige designere har lang erfaring innen grafisk design for både web og trykk.

grafisk-design-workshop
grafisk design

Hvorfor grafisk design?

Grafisk design bestemmer hvordan bedriften ser ut utad, og er ansvarlig for det vi gjerne kaller bedriftens visuelle identitet. Den omfatter logo, andre grafiske elementer, fargepalett og typografiske snitt. I tillegg er illustrasjoner, bilder og bildebruk med på å definere den visuelle identiteten.

Bygg en sterk merkevare gjennom grafisk profilering

Et godt utarbeidet design bidrar ikke bare til å styrke din merkevare, det får ditt brand til å oppfattes mer profesjonelt og skiller deg ut fra dine konkurrenter. Det er avgjørende for å skille seg ut fra mengden på en positiv måte.

Med et godt og gjennomtenkt design på plass vil arbeidet med markedsføringen av bedriften bli både enklere og mer effektfullt. Det er en investering i bedriftens merkevare som setter standarden for år fremover.

Reklamedesign

Det er alltid gøy å designe reklame for produkter eller tjenester. Når vi jobber med reklamedesign er hovedfokuset at designet skal nå ut til målgruppen som er satt. Reklamedesign i seg selv er et veldig bredt tema og kan være så mangt. Noen eksempler på hva reklamedesign er, kan være: Rollups, plakater, digital annonsering, produktdesign, folie, innpakning, brosjyrer eller bare klistremerker.

Visuell identitet

Visuell identitet er bedriftens retningslinjer for grafisk design. Den skal si noe om hva bedriften ønsker å formidle, gjenspeile hva den driver med samt differensiere bedriften fra andre aktører.  Logo, farger, bilder og tekstinnhold er med på å definere hvem bedriften er. Videre er illustrasjoner, skrifttyper og andre grafiske elementer også en del av den visuelle identiteten. For å klare å treffe den riktige målgruppen, er det viktig med en tydelig visuell identitet, som sier noe om hvem du er.

Logodesign

Logoen er bedriftens signatur. Hvordan logoen er designet og utformet, har stor betydning og er en viktig del av å støtte opp mot bedriftens merkevare. Visuelle signaler skaper dessuten mer følelser og er lettere å huske enn ord.

Et logodesign fra Roza Pixel er et godt strategisk gjennomtenkt design med målgruppen som hovedfokus. Ved oppstart tar vi et møte, hvor vi lytter til dine ideer, tanker, og visjoner, før vi foreslår ett par designretninger og går i gang med designprosessen.

grafisk-design-skisser
grafisk-design-skisser

Kontakt oss i dag

Vi er tilgjengelige på både telefon og e-post, men bruk gjerne kontaktskjema for å kontakte oss raskt og effektivt. Våre kontorer er åpne alle hverdager fra 09-16.

Utforsk våre tjenester

Vi utfører en rekke ulike tjenester innenfor web, markedsføring og innholdsproduksjon. Klikk på knappen for å få en full oversikt og navigere videre.