Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper deg å med å bli synlig på nett, gjennom strategisk arbeid rundt deres mål. Ved hjelp av teknisk SEO, søkeordsanalyser og optimalisering hjelper vi å legge en god grunnmur for dine mål.

Ms Media - organisk Markedsføring
Kontakt oss

En god hjemmeside er viktig for å gi potensielle kunder et godt inntrykk av bedriften. Hjemmesiden bør være funksjonell, estetisk og inneholde relevant informasjon. Vi hjelper deg å lage den perfekte hjemmesiden!

SEO Analyse

Vi benytter en rekke analyseverktøy for å kartlegge hvilke utfordringer samt muligheter din hjemmeside besitter. Grundige SEO analyser er essensielt for å bygge selve grunnmuren for fremtidig søkemotoroptimalisering. Vi skreddersyr tiltak etter prioritert rekkefølge for å spesifikt optimalisere etter din hjemmesides behov.

Teknisk SEO

Her snakker vi om implementering og/eller optimalisering av tekniske elementer som hjelper søkemotor-roboter med å forstå innholdet og ikke minst, formålet bak hjemmesiden. Gjennom analyser og undersøkelser kartlegger vi også at det ikke foreligger tekniske problemer som hindrer innholdet i å bli synlig. Vi i Mediabooster har dedikert personale med lang erfaring innen implementering og/eller optimalisering av teknisk SEO.

Søkeordsanalyse og meta-tags

Søkeordanalyse

Søkeord definerer hva innholdet på hjemmesiden omhandler og er essensielle i prosessen hvor søkemotoren matcher brukerens søk med hjemmesiden innhold. Vi ønsker at søkeordene vi implementerer på hjemmesiden er så relevante som mulig i forhold til hva brukeren søker på, dette for å øke sjansen for at potensielle kunder oppdager deg blant et hav av konkurrenter. Hvis ikke søkeord optimaliseres vil det føre til at hjemmesiden mister en rekke verdifulle impressions og besøk. Vi foretar søkeordsanalyser for din bedrift for å kartlegge de mest effektive og relevante søkeordene for deres hjemmeside.

Meta-tags

Meta-tags er koder som implementeres på hjemmesiden. Teksten i disse kodene er synlige utad i søkemotor-resultatlistene, i tillegg til at de indikerer formålet med hjemmesiden ovenfor søkemotor-robotene. Optimalt sett bør søkeord som brukes i ulike tagger være solid implementert samt gå igjen i hjemmesidens innhold. Vi ser etter en korrelasjon hvor søkeord som er tilstede i title tag, meta description tag samt header tags også er tilstede som sentrale søkeord i hjemmeside-innhold.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss