Google Shopping

Promoter produkter fra nettbutikken når potensielle kunder foretar relevante søk. Dette gir potensielle kunder tilstrekkelig med informasjon, før de klikker seg videre på annonsen og inn på nettsiden.

google shopping 16x9
google shopping

Vis frem produktene dine

Med Google shopping-annonser kan du vise frem produktene du tilbyr til folk når de aktivt søker. I motsetning til Google tekstannonser, får du med Google shopping-annonser muligheten til å vise produktene dine med bilder. I tillegg kan du legge til overskrift, pris, navnet på din butikk og mer!

Sett opp Google shopping-annonser

Annonser settes opp i Google Ads og det er produktdata som settes opp i Google sitt Merchant Center som avgjør hvilke søk som trigger at annonsene vises. Slike annonser gir deg muligheten til å tilpasse annonseinnholdet, og sette et budsjett som passer deg. Ikke minst får du tilgang til data som forteller deg hvordan annonsene opererer.

Du blir først belastet når annonser blir klikket på. Sjansen er stor for at de som klikker på annonsen genuint er interessert i produktet du tilbyr, og vurderer å foreta et kjøp.

Kan din bedrift fra nytte av Shopping annonser? Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon!

google shopping 1x1
google shopping 1x1

Kontakt oss i dag

Vi er tilgjengelige på både telefon og e-post, men bruk gjerne kontaktskjema for å kontakte oss raskt og effektivt. Våre kontorer er åpne alle hverdager fra 09-16.

Utforsk våre tjenester

Vi utfører en rekke ulike tjenester innenfor web, markedsføring og innholdsproduksjon. Klikk på knappen for å få en full oversikt og navigere videre.