Facebook Markedsføring

Hent resultater kostnadseffektivt med nøye planlagte og kreative Facebook kampanjer.  Vi har hjulpet en rekke bedrifter med å oppnå lønnsomme resultater gjennom Facebook markedsføring!

digital-marketing
Facebook-markedsføring-1-square

Nå rett målgruppe med et skreddersydd budskap

Facebook tilbyr unike annonsemuligheter og treffsikker markedsføring. Som bedrift kan du nå ut til akkurat din målgruppe, med et skreddersydd budskap, gjennom spesialtilpassede formater.

Hvorfor markedsføre på Facebook?

Uavhengig av hva du ønsker å oppnå gjennom Facebook-markedsføring, vil plattformen møte dine behov, og nettopp dette gjør denne markedsføringskanalen effektiv for annonsering på sosiale medier. Facebook er en arena for målrettede annonser som passer markedsbudsjetter i alle størrelser.

Hvorfor er markedsføring gjennom Facebook så treffsikkert? Facebook tilbyr et kraftig segmenteringsverktøy, basert på millioner av inntrykk fra aktive brukere.  Dette betyr at det er mulig å segmentere målgrupper basert på en rekke elementer som geografiske områder, kjønn, alder, atferd og interesser. Med andre ord, dine annonser vil kun treffe målgrupper av interesse for din bedrift.

Riktig verktøy, struktur og informasjon

Enten du ønsker å nå nye kunder, vinne tilbake tapte kunder eller øke bedriftens følger-antall på sosiale medier vil Facebook optimalisere for dette. Nøkkelen til suksess er å utarbeide en strategisk plan som omhandler alle kreative, teoretiske og praktiske aspekter knyttet til å lansere samt drifte en Facebook kampanje.

Vi har hjulpet en rekke bedrifter med å oppnå lønnsomme resultater gjennom markedsføring på Facebook. I Mediabooster legger vi vekt på å levere de beste resultatene. Dermed blir vi sammen enige om en effektiv markedsføringsstrategi, et forutsigbart budsjett, konkrete mål og en publiseringsplan. Basert på målene utformer vi annonser som vi kontinuerlig optimaliserer gjennom strukturert innhenting og tolkning av data.

Facebook-markedsføring-2-square
Facebook-markedsføring-2-square

Kontakt oss i dag

Vi er tilgjengelige på både telefon og e-post, men bruk gjerne kontaktskjema for å kontakte oss raskt og effektivt. Våre kontorer er åpne alle hverdager fra 09-16.

Utforsk våre tjenester

Vi utfører en rekke ulike tjenester innenfor web, markedsføring og innholdsproduksjon. Klikk på knappen for å få en full oversikt og navigere videre.