Drift av hjemmeside

Vi tilbyr løpende drift av din hjemmeside eller nettbutikk. Det gjør at du kan fokusere på de kritiske oppgavene knyttet til bedriften fremfor teknisk vedlikehold eller endringer på nett. La oss bistå i dette arbeidet.

Wordpress som CMS
software-developer-6521720_1920

Mer tid de viktige tingene

Det er mye knyttet til en hjemmeside eller nettbutikk som løpende må håndteres. Det tekniske vedlikeholdet er viktig for stabilitet og sikkerhet, men bør gjøres av noen med kompetansen for dette. Hvis du ikke ar tid, lyst eller erfaring med dette selv så gjør vi det gjerne for deg.

Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!

Hva er teknisk vedlikehold?

Etter hvert som teknologi utvikler seg er det stadig behov for å holde alt teknisk knyttet til hjemmesiden oppdatert. Dette betyr å oppdatere WordPress og plugins jevnlig. Dette er viktig for at hjemmesiden skal fortsette å vises korrekt i nettleseren. I tillegg er det kritisk for sikkerheten.

Driftsavtalen

Driftavtalen setter vi opp basert på de behov du har. Den er ikke begrenset til teknisk vedlikehold og kan omfatte nær sagt hva som helst. Her er noen eksempler på hva vi gjør for være kunder som har en slik avtale.

  • Teknisk vedlikehold
  • Justering av design og layout
  • Endring eller utvidelse av funksjonalitet
  • Arbeid med SEO
  • Redaksjonell support

 

Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!

digital strategi
digital strategi

Kontakt oss i dag

Vi er tilgjengelige på både telefon og e-post, men bruk gjerne kontaktskjema for å kontakte oss raskt og effektivt. Våre kontorer er åpne alle hverdager fra 09-16.

Utforsk våre tjenester

Vi utfører en rekke ulike tjenester innenfor web, markedsføring og innholdsproduksjon. Klikk på knappen for å få en full oversikt og navigere videre.