Året 2024 nærmer seg, og det er på tide å begynne å planlegge markedsføringsstrategien for det kommende året. Et element som stadig vinner markedsandeler innen markedsføring er bruk av kundereferansevideoer. Dette har vist seg å være en effektiv måte å bygge tillit og engasjement med målgruppen din. I denne artikkelen vil vi gi deg svaret på hvorfor du bør inkludere kundereferansevideoer i markedsbudsjettet ditt for 2024.

Innspilling av kundereferansevideo

1. Troverdighet og tillit hos potensielle kunder

Kundereferansevideoer er en utmerket måte å bygge troverdighet og tillit hos potensielle kunder. Når en eksisterende kunde deler sin positive opplevelse med ditt produkt eller tjeneste, gir det potensielle kunder en pålitelig kilde til informasjon. Dette kan være den ekstra tilliten som er nødvendig for å overbevise en potensiell kunde om å velge din bedrift over konkurrentene.

2. Kundereferansevideoen gir et ansikt til bedriften din

En kundereferansevideo gir et ansikt til bedriften din. Det viser at det er ekte mennesker bak produktene eller tjenestene du tilbyr. Dette hjelper med å menneskeliggjøre bedriften din, og det gjør det lettere for kunder å forholde seg til og engasjere seg med merkevaren din på et personlig nivå.

3. Viser produktets verdi i praksis

I en kundereferansevideo får potensielle kunder til å se produktet eller tjenesten i bruk i en reell situasjon. Dette gir dem en tydelig forståelse av hvordan det kan løse deres spesifikke behov eller problemer. Det er en kraftig måte å demonstrere produktets eller tjenestens verdi på og overbevise potensielle kunder om at det er verdt investeringen.

4. Innhold som gir verdi til kundene dine

Kundereferansevideoer er også et utmerket innhold for deling på sosiale medier og andre markedsføringskanaler. Når dine eksisterende kunder deler videoene med sitt nettverk, fungerer de som ambassadører for merkevaren din og hjelper deg med å nå en større målgruppe.

5. Styrker kundelojaliteten

Når kunder blir bedt om å delta i en kundereferansevideo, føler de seg verdsatt og anerkjent for sin støtte til bedriften din. Dette kan styrke båndet mellom bedriften og kundene, og det kan føre til økt kundelojalitet og gjentatte kjøp.

Å inkludere kundereferansevideoer i markedsføringsstrategien for 2024 kan være en kritisk faktor for suksess. Disse videoene gir ekte, troverdig, verdifullt og engasjerende innhold som kan hjelpe deg med å bygge tillit, demonstrere verdien av produktet ditt eller tjenesten din og styrke forholdet med kundene dine. Ikke undervurder kraften av en god kundereferansevideo – den kan være nøkkelen til å oppnå dine markedsføringsmål i 2024.

Vil du lese mer? Les også Skap vekst med relasjonene du allerede har.

Les mer om våre tjenester her: Digital Rådgivning, Innhold og Videoproduksjon, Digital Markedsføring