Hva er performance marketing?

Performance marketing er en markedsføringsmetode der resultatene av kampanjene måles og optimaliseres etter faktiske resultater, som kjøp, konverteringer eller andre ønskede handlinger. Det er en datadrevet tilnærming til markedsføring som fokuserer på å levere konkrete resultater basert på faktisk atferd fra kundene.

I motsetning til tradisjonell markedsføring, der budsjettet settes på forhånd og kampanjene blir kjørt uten konkrete resultater, setter performance marketing i stedet klare mål for ønskede handlinger og optimaliserer budsjettet og kampanjene basert på faktiske resultater.

Performance marketing inkluderer vanligvis taktikker som søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM). Ved hjelp av analyse av data og tilbakemeldinger kan markedsførere justere kampanjene og tilpasse budsjettet til å øke konverteringsraten og avkastningen på investeringen (ROI).

Performance marketing er spesielt populært for digitale og nettbaserte markedsføringskampanjer, der målgruppen er mer målrettet og resultater kan spores mer nøyaktig.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss