Visste du at?

WooCommerce anses som en av verdens kraftigste utvidelse og dekker alt du behøver for å drive en moderne og profesjonell nettbutikk! Enten om du skal komme i gang med ny nettbutikk eller videreutvikle eksisterende løsning, er WooCommerce den beste måten å komme i gang med e-handel på.

Kundeopplevelsen i sentrum

Skal du lykkes med nettbutikk i dagens marked bør en god kundeopplevelse være på toppen av prioriteringslisten. For å oppnå dette kreves det at den er bygget på et solid grunnlag, med god struktur og intuitiv navigering. Like viktig er det at nettbutikken kommuniserer i tråd med din kjernevirksomhet og gir en visuell presentasjon av produktene du selger. 

Skreddersydd design

Til forskjell fra andre nettbutikkløsninger som Wix eller Squarespace så har du fullt eierskap over nettbutikken din i WooCommerce. Du har også full frihet til å skreddersy designet slik at butikken står i stil med din designprofil, markedsføringsmateriell og annet. 

Who? Woo!

WooCommerce er en utvidelse for WordPress er den mest anvendte e-handelsløsningen på markedet. Utvidelsen er gratis og fleksibel som et resultat av at den er bygget på åpen-kildekode prinsippet. Funksjonalitet og design kan enkelt tilpasses ønsket behov.Du slipper også å kompromisse med tanke på funksjonalitet som er kjent utfordring i løsninger som Shopify og tidligere nevnte løsninger. Derfor er det ikke rart at utviklere over hele verden både velger og elsker WooCommerce. Det som gjør den unik er det faktum at den også er like enkel å bruke for både bruker og sluttbruker.

Litt statistikk

Ny statistikk fra 2022 fastslår at WooCommerce står for 29 % markedsandeler blant de 1 million beste nettstedene i verden som benytter e-handelsløsning.  Tallene viser at  WooCommerce står for hele 40,6 % av alle nettbutikker, hvor resterende andel fordeler seg over åtte andre tilbydere innen e-handelsløsninger.  Ut i fra nåværende statistikk spås det at WooCommerce kommer til å fortsette å ta markedsandeler i fremtiden. De har allerede nådd en milepæl. 

5 fordeler med Woocommerce som gagner deg:

 

1. En og samme plattform 

WooCommerce er perfekt dersom du ønsker en hjemmeside og en nettbutikk integrert i ett. En fordel med å kombinere WordPress og WooCommerce er at det legger til rette for at nettstedet lettere kan bli fanget opp av søkemotoren. Takket være de ulike funksjonene som er tilpasset Googles algoritmer, støtter det opp under SEO-aktiviteter. 

2. Kostnadsbesparende

Åpen kildekode betyr at programmets koding er tilgjengelig for allmennheten –  det samme prinsippet som Wikipedia bygger på. Det betyr at  utviklere og brukere verden over, kontinuerlig bidrar til regelmessige oppdateringer og løsninger, samt eliminerer potensielle feil og sårbarheter. Dette resulterer i at løsningen blir billigere for deg som bruker. 

3. Skalerbar og enkelt vedlikehold

– Den største fordelen med WooCommerce er at utvidelsen er bygget for WordPress plattformen. Som en helhetlig fordel, gjør det hele prosessen modulær og enkel å skalere, samt vedlikeholde. Det er bred støtte for betalingsløsninger, regnskap, frakt og lignende som er viktig for at en nettbutikk skal fungere mest mulig optimalt. Det understreker Christiaan Gieles, vår webutvikler og strategiske rådgiver, som har over 20 års fartstid i bransjen. 

4. Enkle integrasjonsprosesser

Integrasjonsmulighetene er mange. Både hva angår ERP system og kassesystem. WooCommerce gjør det enkelt å integrere populære betalingsløsninger som Klarna Checkout, Stripe, Nets og Bambora. I tillegg kan også pakkenummer og andre detaljer integreres, for å effektivisere administrasjonsarbeid knyttet til nettbutikkens salg.

5. Fleksibel og brukervennlig

Kontrollpanelet er svært brukervennlig, noe som gjør det enkelt å administrere både tekst, produkter, kampanjer, menyer mm.  I tillegg har den få begrensninger hva angår design og funksjonalitet.  Hvordan nettsiden skal se ut og hvilke funksjoner den skal ha,  skreddersys dine ønsker og behov.

Selv om WooCommerce er en gratis og brukervennlig løsning, betyr det ikke at det er en forenklet løsning. WooCommerce er en profesjonell e-handelsløsning som har alle de funksjonalitetene et moderne selskap trenger for å selge sine varer online.

Tenk helhet

Er du et selskap som distribuerer varer digitalt eller driver nettbutikk med et mål om å oppskalere, bør Woocommerce være det opplagte valget for e-handelsløsning.  Vi selger ikke lengre kun produkter, vi selger produktene og historiefortellingen rundt dem. Det er det gunstige med Woocommerce, at det er  bygget for publiseringsverktøyet WordPress. Skal man lykkes med salg på den digitale plattform og konkurrere med de beste, så er det nødvendig å tenke helhetlig. WooCommerce er i øverste klasse hva angår å mestre dette formålet; å selge produkter og historiene rundt dem på en sømløs og visuell måte.

Ønsker du bistand til å videreutvikle din nettbutikk?

Vi jobber med små og store bedrifter og utvikler kompleks nettbutikk-funksjonalitet. Vi hjelper deg gjerne med å videreutvikle din nettbutikk.  Kanskje er det starten på et trivelig samarbeid? La oss skape resultater – sammen! 

Vil du vite mer om teamet nettbutikk? Les også 10 tips for å lykkes med nettbutikk.

Les mer om våre tjenester her: Ny hjemmesideNettbutikkSEOWebutviklingRådgivning