Webdesign og webutvikling

Vi har jobbet med flere hundre nettsider de siste årene, og vi vet hva som skal til for å lykkes på nett for både store og små bedrifter. Brukervennlighet, hastighet, stabilitet, tilgjengelighet og sikkerhet. Kombinerer du disse funksjonene med en god designer, vil du oppnå et fantastisk resultat på nett.

Basert på data, analyser og sterk strategisk forståelse, utarbeider vi skreddersydde digitale strategier - som konverterer hjemmeside besøkende til betalende kunder.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

I dag er teknologien i konstant utvikling, alt blir nyere, raskere, bedre, og hvis ikke du holder følge med utviklingen ender du opp bakerst i køen. Derfor er det viktig at du alltid følger utviklingen og er tilstedeværende på web, dette kan vi hjelpe med!

+
Web produkter
+
Kunder i porteføljen
+
År med erfaring

Hvordan kan vi hjelpe deg ?

  • Webløsninger fra bunnen av, tilpasset din markedsføringsstrategi
    Har du en god idé som du ønsker å realisere? Vi tar oss av hele utviklingsprosessen på web, og bygger ditt online produkt fra bunnen til toppen. Vi kan bistå med rådgivning og ekspertise innenfor design- og utvikling.
  • Vi forbedrer din eksisterende hjemmeside / nettbutikk
    Har du et produkt eller en bedrift som du ønsker å få fremhevet på en god og positiv måte? Vi kan bistå med å videreutvikle ditt nåværende prosjekt med hva enn det skal være. Behøver du en raskere nettside, et bedre design eller bedre brukervennlighet, så kan vi hjelpe deg!
  • Vi bistår med rådgivning og analyse på digitale platformer
    Vi jobber ikke bare med design og utvikling, men også rådgivning. Vi kan hjelpe deg å analysere din webløsning for å finne den strategien som passer deg og ditt produkt best! Vi har flere år med ekspertise på et bredt spekter av fagområdet i vårt team.
web steps spacing sizingv2
arbeidsmetode

Vår arbeidsmetode i Mediabooster

1 Arbeidsprosessen i en utviklingssituasjon på web starter med et briefmøte, hvor vi kartlegger alt av designønsker og funksjonaliteter kunden måtte ønske.

2 Videre går vi over i en design prosess hvor vi utvikler et ferdig designutkast som skal godkjennes av kunden.

3 Etter godkjennelse begynner vi utviklingsfasen hvor vi legger til funksjonalitet som har fokus på stabilitet, hastighet og sikkerhet. Her blir nettsiden optimalisert for alle skjermtyper og nettlesere før den blir sendt inn til siste godkjenning fra kunde.

4 Siste steg er lansering, her vil vi sørge for at nettsiden blir lastet opp på riktig webhotell og kobles til domenet. En del av prosessen i lanseringsfasen er å gjennomføre et godt arbeid med nettsidens søkemotoroptimalisering.

Ønsker du en uforpliktende samtale om webutvikling eller webdesign?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!