fbpx

Hjemmeside

Å ha en god hjemmeside er viktig for å skape et godt inntrykk, og ikke minst dele relevant informasjon på en estetisk- og funksjonelt måte.

Hvorfor er en god hjemmeside viktig for bedrifter i dagens marked?

Hele dagen søker folk på internett etter bedrifter, produkter, tjenester osv. Dagene da man måtte bruke telefonbøker er forlengst over. Hvis noen må finne noe informasjon, så vil dem mest sannsynlig søke på internett for å finne det. Når de søker for noe du tilbyr eller spesifikt for din bedrift, så vil du være der - og ikke bare være der - men se bra ut.

Å ha en hjemmeside som er visuelt appellerende er viktig, da hjemmesiden ofte er førsteinntrykket du gir potensielle kunder. Dersom kunden finner deg gjennom et søk, en annonse eller delt lenke, vil hjemmesiden være første punkt for kontakt. I forkant av å se din butikk eller snakke med dine ansatte, vil de ha sett hjemmesiden din. Dermed er et godt førsteinntrykk essensielt.

En bra hjemmeside er clean, bra organisert, enkel å navigere, konsis, moderne, funksjonell og motiverer den besøkende til å gjøre forretning med din bedrift. Informasjon slik som åpningstider, lokalisjon og kontakt informasjon burde være ekstremt enkelt å finne. Har du sosiale medie profiler, så burde knapper for dette være til stede.

 

skjerm-storrelser@3x
webdesign-2@3x

Riktig verktøy, struktur og informasjon

Folk flest vil ha en rask løsning til deres problem eller et rask svar på deres spørsmål. Gjør det enkelt for dem. De vil også ha noe som er visuellt pent. Få dette gjort klart til dem - med en hjemmeside levert av Mediabooster - laget med kvalitet.

Våre hjemmesider har en god struktur og med solide samt effektive verktøy, er hjemmesidene enkle å kontinuerlig redigere, vedlikeholde samt oppdatere.

Mediabooster bistår deg også innenfor følgende områder:

Kontakt oss i dag for en gratis hjemmeside analyse og konsultasjon.

Kom igang med din hjemmeside idag!