fbpx

Nettbutikk

Selg produktene dine på nett gjennom verdens mest brukte nettbutikk løsning. 

Skap suksess med nettbutikk!

For å lykkes med en nettbutikk i dagens marked er det essensielt å ha en nettbutikk som er solid oppbygd med god struktur og enkelhet i navigering, slik at kundene enkelt finner det de leter etter. 

Kundeopplevelsen burde være på topp av prioriteringslisten. Hvor enkelt er det å finne  produkter? Er det interessant å bla igjennom produktkataloger? Hvor rask er siden? Hvor enkelt er det finne din "meta" informasjon som frakt kostnader og kontakt detaljer?

Med nettbutikk løsninger fra Mediabooster hjelper vi deg igjennom hele planleggingsfasen fra start til lansering, samt videre drift.

lag-en-hjemmeside@3x
strategi@3x

Hvorfor skal du velge å bruke Mediabooster til din nettbutikk?

Våre nettbutikker blir hovedsaklig levert med WooCommerce som integreres sømløst med WordPress som er den mest populære, fleksible og brukervennlige nettbutikkløsningen på markedet. Vi tilpasser alle nettbutikker etter dine behov.

Når vi utarbeider nettbutikker lager vi disse med  gjennomtenk struktur som er tilpasset sluttbruker på best mulig måte. Alle våre nettbutikk løsninger er bygd opp for å tilrettelegge for konverteringer, på best mulig måte. Fra dag 1 prioriterer vi søkemotoroptimalisering og tilrettelegger for markedsføring. 

Ønsker du bistand i utarbeidelse eller optimalisering av din nettbutikk? Kontakt oss i dag! 

 

Ta kontakt for en nettbutikk - bygd for suksess!