Ny identitet og digital strategi for Nordisk Fjellsikring

Design · Marketing · Utvikling
Company Logo

Gjerden Fjellsikring har slått seg sammen med Visinor Fjell og dannet Nordisk Fjellsikring. Denne spennende sammenslåingen markerer et viktig skritt fremover i deres kontinuerlige vekst og utvikling. Nordisk Fjellsikring AS er et firma med lang erfaring og bred kompetanse innen fjell- og bergsikring. De spesialiserer seg primært på fjell- og tunnelsikring og betjener Statens Vegvesen, riksentreprenører og private aktører. Med sammenslåingen er målet å utvide det geografiske nedslagsfeltet og betjene kunder i hele Norden.

I dette prosjektet har vårt oppdrag omfattet nytt webdesign, webutvikling og utforming av en skreddersydd digital strategi for Nordisk Fjellsikrings videre vekst.

Scrollable Content

Vårt partnerskap med Nordisk Fjellsikring, tidligere Gjerden Fjellsikring, begynte i 2018, da de ønsket å modernisere sin digitale tilstedeværelse. På dette tidspunktet opererte de kun med Google Business, Facebook og Instagram. Målet var klart: å forbedre selskapets digitale profil, nå ut til nye kunder og øke inntektene.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

I løpet av vårt langvarige samarbeid med Gjerden Fjellsikring bidro vi til å øke antallet forespørsler ved å skape en fremtidsrettet nettside og implementere en konverteringsstrategi. Denne suksessen var en kombinasjon av nøye planlagt vekststrategi, webdesign, søkemotoroptimalisering og målrettet markedsføring bygget på inngående sporing og analyse. I dag, i 2023, tar selskapet et stort skritt fremover. Gjerden Fjellsikring og Visinor Fjell har slått seg sammen og endret navn til Nordisk Fjellsikring. Dette markerer et viktig skritt fremover i deres kontinuerlige vekst og utvikling. Vår rolle i denne spennende transformasjonen har vært å bistå med nytt webdesign, webutvikling og videreutvikling av den digitale strategien som skal legge grunnlag for videre vekst.

Scrollable Content

Resultatet av vårt samarbeid med en nøye planlagt digital strategi, førte til en bemerkelsesverdig økning i verdiforespørsler. Nordisk Fjellsikring doblet sin verdiforespørsel fra 500 millioner til 1 milliard.

I dag, som Nordisk Fjellsikring – etter sammenslåingen av Gjerden Fjellsikring og Visinor Fjell – går de inn i en ny fase som Norges ledende aktør innen fjell- og bergsikring. Vårt partnerskap fortsetter, med fokus på målrettet markedsføring, innovasjon og en digital strategi som vil støtte samt underbygge Nordisk Fjellsikrings overordnede mål: Å være den foretrukne leverandøren av fjellsikringstjenester i Norden.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss