Et nytt hjem for Olivia Restauranter

Design · Utvikling
Company Logo

Olivia Restauranter er en kjent merkevare i restaurantbransjen i Norge. Med ti restauranter i Norge er de et stort navn innen sin bransje. Med nylig åpning av to nye restauranter i Sverige, har de også tatt et steg ut i resten av Norden.

Vår rolle i vårt samarbeid har vært å fungere som en sparringspartner for tjenester som digital markedsføringsstrategi samt en fungerende ressurs for utarbeidelse av grafisk design og webutvikling.

Scrollable Content

Olivia Restauranter ønsket en moderne og appellerende nettside som de kunne være stolt over. Det var også viktig for dem å ha en arbeidsmetode som var mer funksjonell enn tidligere. Dette innebærte å skape en arbeidsflyt som gjorde det enkelt å håndtere restauranter, menyer, arrangementer mm. I samarbeid med Olivia Restauranter har de nå fått en visuell og brukervennlig nettside, både for deres besøkende og dem selv.

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Tidlig i fasen fikk vi i Mediabooster tilliten til å skape et overordnet design ved hjelp av Olivia Restauranter sin grafiske profil. Gjennom jenvlige og gode møter har vi sammen skreddersydd designet og utviklet funksjoner etter ønsker. Ved å ha et tett samarbeid har vi en arbeidsflyt som har vært effektiv og lettvint for begge parter. Fargepalettene valgt for dette prosjektet er basert på den grafiske profilen til Olivia Restauranter. Den mørke rød-oransje fargen sammen med den mørke bakgrunnen skaper et stilrent preg, samt en god kontrast.

Scrollable Content

Etter å ha fått et nytt visuelt preg, en brukervennlig oppbygging og en rød tråd, har Olivia Restauranter fått en digital plattform som de er fornøyd med. Vi har også koblet nettsiden opp mot deres online booking og gavekort, noe som gjør at alt er samlet på ett og samme sted.

Olivia fortsetter å oppskalere og oppnår kontinuerlige resultater. Som en av våre største og lengste samarbeidspartnere er vi glade for vårt tette samarbeid og er stolte over de resultatene Olivia fortsetter å vise til.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss