Dreamwork har flyttet til WordPress

Design · Utvikling
Company Logo

Dreamwork er et innovativt rekrutterings- og bemanningsbyrå lokalisert i Oslo, med kommersielle stillinger som spesialfelt. På deres kontorer i Nydalen sitter det et team med lidenskapelige og profesjonelle rådgivere som hjelper kunder med å finne drømmekandidater, samt kandidater med å finne drømmejobben.

I samarbeid med Dreamwork har vårt mandat vært å bistå Dreamwork med å flytte sin nettside sin til WP, inkludert webdesign, webutvikling, SEO og markedsføring på Google, for å maksimere synlighet og konverteringer.

Scrollable Content

Samarbeidet mellom oss og Dreamwork hadde som hovedmål å øke B2B leads og å skape muligheten til å jobbe smartere. For å oppnå dette måtte vi forme en fremtidsrettet digital markedsføirngsstrategi basert på gjennomført analyse og opprettelsen av et modernisert, markedsdsrettet og konverteringsrettet webdesign i Hubspot CMS skapt med fokus på sporing og innsamling av data. Dreamwork hadde testet ulike metoder med ulike byråer, før de besluttet seg for å overføre sin tidligere nettside fra WordPress til Hubspot CMS. Samtidig ønsket de å finne en metode for å samle all data «på en plass». Derfor søkte de etter et byrå med WordPress ekspertise med kunnskap innen Hubspot, samt erfaring innen digitale markedsføringsstrategier. Med denne overføringen ønsket de å oppnå et nytt visuelt preg, og en markedsbevisst nettside som viser Dreamwork sin digitale og teknologiske fremskritt.

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Sammen med Dreamwork har vi i Mediabooster analysert tidligere arbeid, konkurrenter, inspirasjonskilder og ikke minst satt et nytt markeds-budsjett som sparte selskapet for midler (som igjen åpnet for nye muligheter). Ved å gjøre et grundig forarbeid, kunne vi sette en konkret trinnsstegsplan som vi jobbet etter.

Scrollable Content

Gjennom god kommunikasjon og kontinuerlige statusmøter har vi sammen oppnådd et godt sluttresultat. I dag sitter Dreamwork igjen med et nytt digitalt utseende. De har fått et digitalt samlingspunkt, en moderne webløsning, og et design som er konverteringsrettet, og som i tillegg går hånd i hånd med markedsføringsstrategien til selskapet. Takket være et godt og tett sammarbied med CEO og markedsføringsansvarlig hos Dreamwork har arbeidsflyten vært veldig god, og relasjonen har blitt ekstremt solid.

Dreamwork fortsetter å være en av våre største samarbeidspartnere og vi stolte av å kunne fortsette det gode samarbeidet samt å følge deres utvikling. Dreamworks digitale resultater øker kontinuerlig, og viser løpende til nye interne rekorder. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss