Big Horn Steakhouse har fått en ny og helt unik nettside.

Design · Marketing · Utvikling
Company Logo

Big Horn Steakhouse er et norskutviklet restaurantkonsept, der kvalitetsbiff og førsteklasses råvarer står i fokus. Første restaurant ble etablert i 1985, og har posisjonert seg som en sterk merkevare i restaurant-bransjen. De har 14 restauranter totalt i Norge, og 1 i Spania.

Vi har bistått Big Horn Steakhouse med webutvikling og grafisk design i forbindelse med deres nye nettside, og jobber aktivt med digital markedsføring og rådgivning.

Scrollable Content

Den tidligere nettsiden til Big Horn Steakhouse var visuelt utdatert, og lite brukervennlig å jobbe med. Noe som resulterte i et behov for kontinuerlig bistand fra tidligere nettside-leverandør. Det var også utfordringer knyttet til videreutvikling av siden, som førte til at kunden måtte benytte seg av alternative og tungvinte metoder for å bygge innhold på siden.

Slider Image
Slider Image
Slider Image

For utviklingen av den nye nettsiden til Big Horn Steakhouse ble et godt samarbeid viktig for å oppnå et godt sluttresultat. Ved å ha flere møter med markedsansvarlig og daglig leder, kunne vi sammen planlegge fremgangsmetoden og ideelle løsningsalternativer. Ved å ha kontinuerlige møter i utviklingsprosessen, kunne både Mediabooster og Big Horn Steakhouse ha kontroll på prosjektets fremgang, samt ha løpende brukertesting av utvklingsløsningene.

Scrollable Content

Denne utviklingen har resultert i at Big Horn Steakhouse har fått en ny nettside både de selv, og oss i Mediabooster, er stolt over. De har fått en plattform som gir større rom knyttet til brukervennlighet, i tillegg til en nettside som gir muligheter til å spore resultater.

Big Horn Steakhouse har nå en fremtidsrettet webløsning med muligheten til å kunne fronte resturanter enkeltvis og promotere deres kampanjer. De fortsetter å vise til kontinuerlige resultater og vi ser frem til å følge utviklingen.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss