Navn: Håvard Karlsen

Alder: 29 år

Bosted: Oslo

Stilling i Mediabooster: Performance Marketing Manager

Fartstid som performance marketer: 3 år

Reisemål på bucketlisten: Flere! 1. Safari i Afrika. 2. Seile nedover kysten av Europa og inn mot middelhavet. 3. Fallskjermhopp over alpene i Sveits

Hører på nå: Robbie Williams – Go Gentle

Ser på nå: The Vikings

Fun fact: Jeg er den eneste i kompisgjengen som har fullført fire pils og en pizza av Åge Aleksandersen. (Du må spise en grandis og chugge 4 øl i løpet av sangen) Dette var en russeknute.

Hils på Håvard, vår Performance Marketing Manager

Hva er din bakgrunn?

Jeg har en bachelorgrad i markedsføring og ledelse, samt erfaring fra forskjellige roller i bransjen. Tidligere har jeg jobbet som markedskoordinator for Loyalty, hatt stillingen som prosjektleder hos APCOA, og fungert som digital markedsfører hos Generator Digital. Selv om jeg faktisk har et fagbrev som svakstrømselektriker, innså jeg raskt at dette ikke var helt retningen jeg ønsket å forfølge. Min mangfoldige bakgrunn gir meg en unik tilnærming til markedsføring og ledelse og jeg virkelig frem å gå inn i rollen som Performance Marketing Manager.

Hvordan tilbringer du fritiden?

I fritiden min finner du meg ofte på Sats, hvor jeg liker å trene og holde meg aktiv. Når jeg ikke er der, nyter jeg tiden sammen med venner og familie. Fotball er min store lidenskap, så jeg er ganske innbitt når det gjelder å følge med på kamper. Når det kommer til mat, kan jeg trygt si at jeg har en god appetitt – faktisk spiser jeg som om jeg har en hemmelig tvilling som også er sulten!

Hils på Håvard, vår Performance Marketing Manager

Hvilken type utfordringer eller problemer liker du å løse?

Jeg trives med å takle en bred variasjon av utfordringer, både enkle og komplekse. Noen ganger kan selv de tingene jeg ikke har peiling på være det som fanger min interesse. Jeg har en tendens til å gripe tak i utfordringer uten å nøle, selv om jeg ikke alltid finner løsningen med en gang. Det er nettopp den uforutsigbare naturen ved problemene som driver meg til å prøve og lære.

Hva inspirerer deg til å yte ditt beste i arbeidet ditt?

Min største inspirasjon for å yte mitt beste på jobben er å skape fornøyde kunder. Jeg setter alltid mål for å oppnå dette punktet. I tillegg er det å jobbe sammen med dyktige kollegaer en kilde til inspirasjon. Den daglige læringsprosessen vi deler, hvor vi streber etter å overgå gårsdagens prestasjoner, motiverer meg til å stadig forbedre meg selv og bidra til vårt felles mål.

Hvordan tror du din bakgrunn og styrker vil berike teamet og Mediabooster?

Med min bakgrunn som Digital Markedsfører, har jeg troen på at mine erfaringer kan tilføre en ekstra dimensjon til teamet og Mediabooster. Jeg ser for meg at mine ferdigheter kan bidra til å maksimere resultater på digitale plattformer, både for Mediabooster og våre kunder. Som Performance Marketing Manager, skal vi skape en enda sterkere digital tilstedeværelse og oppnå målene vi setter oss.

Hvilke mål har du satt for deg selv når det gjelder din rolle hos Mediabooster?

I min rolle hos Mediabooster har jeg tydelige mål. Jeg ønsker å være en effektiv markedsfører som prioriterer resultater og kundetilfredshet. Enda viktigere er målet om å være en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. Jeg har erfart at trivsel på arbeidsplassen har en direkte innvirkning på prestasjonene, derfor vil jeg aktivt bidra til å skape en atmosfære der vi sammen kan oppnå suksess for både kundene våre og som et samarbeidende team.

Klar for å lande dine mål for 2023?

Ta kontakt med Håvard, vår Performance Marketing Manager. Han vil guide deg gjennom markedsføringsstrategier som skaper relevante leads og driver resultater.

Les mer om våre tjenester her: Digital markedsføring, Facebook markedsføring, Google Annonsering, Digital Rådgivning