Datalex Software Dark Logo

Datalex Software har løftet sin grafiske profil

Design, Utvikling

Datalex Software lansering av ny nettside

Hvem

Datalex Software er et selskap som leverer administrasjonssystemer til advokater. Datalex er opptatt av å alltid utvikle seg, og de ønsket en nettside som reflekterte deres rolle som programvareleverandør, og en logo som var moderne og fortsatt gjenkjennelig. Det var også viktig at nettsidene lett kunne utvikles og bygges videre på. Prosjektet startet i desember 2022 og ble fullført i midten av mars 2023.

Tjenester

I dette prosjektet har vi levert følgende tjenester: Digital rådgivning, webdesign, grafisk design, og webutvikling. Vi startet med å lage en struktur for nettsiden, og utviklet deretter en nettside som var oversiktlig, enkel å navigere og brukervennlig. Ved å bruke vår designer, klarte vi å lage et moderne og profesjonelt uttrykk som er i tråd med kundens ønsker.

Hold to Scroll

Datalex Software var veldig involvert i prosessen med å utforme nettsiden og logodesignet. Sammen jobbet vi oss frem til en nettside som inkluderte en forside, produktside, supportsenter, nyhetsarkiv, om oss og kontaktside. For logoen, tok vi utgangspunkt i deres eksisterende logo, og justerte den for å gi den et mer moderne uttrykk og brukte mørk blå, hvit og oransj som kontrastfarger.

portfolio mobile images
Frame 3
fargepallett
Frame 1

Kunden var veldig aktiv i prosessen og ga oss gode tilbakemeldinger underveis, og leverte alt av tekstinnhold, slik at prosessen med å fylle nettsiden gikk veldig smertefritt.

Hold to Scroll

Resultat

Sluttresultatet ble en nettside og logo som var i tråd med kundens behov. Nettsiden er oversiktlig,brukervennlig, og gir et moderne uttrykk som reflekterer kundens posisjon som programvareleverandør. Logoen har nå et moderne uttrykk og er fortsatt gjenkjennelig. Kunden har nå en nettside som gjenspeiler deres tjenester på en klar og tydelig måte.

Fremtiden

Datalex Software har nå en moderne nettside som reflekterer deres identitet på en effektiv måte. Med en enklere navigasjon, vil kundene kunne finne informasjonen de trenger raskere og enklere. Kunden vil nå kunne fokusere mer på sine kjerneområder, mens vi tar oss av den digitale profilen deres.

Hvordan kan vi hjelpe deg å vokse digitalt?