logo-main-w

Beskrivelse

Vi er stolte av å kunne presentere at Mediabooster har lansert de nye nettsidene til Marius Løken

Gjennom tett oppfølging og kommunikasjon har vi jobbet med å skape en digital plattform med et sterkt visuelt preg og brukervennlighet. Et sluttprodukt som begge parter er svært stolte av.

Marius Løken jobber som foredragsholder, har en helt spesiell historie og brenner for at vi må snakke høyt om psykisk helse. Med sin eksepsjonelle formidlingsevne og hans likanes vesen mener vi det er helt avgjørende å ha en optimal landingsside som får fram historien og hans budskap på en best mulig måte.

Hva sier kunden om prosjektet?

Fargepalletten til Marius Løken består i hovedsak av sterke fargekombinasjoner med høy kontrast som gir et preg av profesjonalitet og stilrenhet. Den oransje fargen er distinkt, og gir en umiddelbar gjenkjenningsfaktor for merkevaren til Marius.

#ff7333

#000000

#3d5d75

#ffffff

marius-mobil
marius-pod

Problemstilling

Marius gamle nettside var begynt å gå ut på dato, det var funksjonaliteter som hadde sluttet og virke, og han ønsket å kle om nettsiden til en helt ny identitet som passet hans brand mye bedre.

Fremgangsmåte

Vi startet prosessen med et briefmøte for å kartlegge problemstillingen, og hva som var drømmenettsiden til Marius. Han hadde noen kjempekule ideer som vår designer noterte seg. Etter briefmøtet presenterte vi et designutkast, som ble godt tatt i mot. Likevel ble det litt sparring frem og tilbake, som førte til at det ble et eksepsjonelt godt resultat til slutt. Vi endte opp med å legge til en rekke animasjoner i innholdet, vi designet nettside elementene fra bunnen av, og vi animerte bakgrunnsbildet i headeren for å sette prikken på i'en.

Resultat

Målet for prosjektet var hele tiden å skape en helt unik nettside som var spennende å besøke. Ideen var å bygge nettsiden slik at den fortalte Marius sin historie fra A til Å. Dette klarte designeren å skape ved å bruke nettsideteknologi som parallaxer, animasjoner og videosnutter. Resultatet ble utrolig unikt, og vi er veldig stolte over å ha fått levere en så levende nettside som mariusloken.no ble.

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt neste prosjekt?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!