Digital markedsføring May 7, 2024 2 minutter

Hils på Sandra, vår nye LinkedIn markedsfører!

Jente som jobber med LinkedIn

La oss hjelpe deg og din bedrift med digital vekst!

Ta kontakt med oss i dag, så booker vi inn til et kort og enkelt introduksjonsmøte for å bli bedre kjent.

Navn: Sandra Instebø

Alder: 31 år

Bosted: Oslo

Stilling i Mediabooster: LinkedIn markedsfører

Reisemål på bucketlisten: Bestige Kilimanjaro, Tanzania

Hører på nå: Lovin On Me – Jack Harlow

Ser på nå: Baby Reindeer

Fun fact: Jeg har dykket i bur med hvithai

Jente i haibur

Hva er din bakgrunn?

Jeg har en bachelor i skuespillerfag fra NSKI Høyskole, samt en pågående bachelor innen digital kommunikasjon og markedsføring på Handelshøyskolen BI. Jeg har spilt i Europas første TikTok dramaserie, som heter Toxic, hvor vi ble nominert til Helseprisen. I tiden som student på BI har jeg hatt en deltidsjobb som SoMe-ansvarlig for BIs kommunikasjonslinje hvor hensikten var å fremme mangfoldet på linjene og bidra til et mer inkluderende miljø. Jeg jobber også som personlig trener på SATS, hvor jeg har måtte markedsføre meg selv og jobbet strukturert for å bygge opp en tillitsbasert og solid kundebase.

Hvordan tilbringer du fritiden?

Jeg bruker mye av fritiden min på trening, reise og sosialt med venninner. Du finner meg fort en solskinnsdag iført blomsterkjole på en takterrasse i byen med et glass rosé i hånden.

bilde av jente som smiler til LinkedIn

Hvilken type utfordringer eller problemer liker du å løse?

Jeg er glad i å utfordre meg selv både fysisk og psykisk, å pushe egne grenser er alltid litt gøy. Og jeg sier som Pippi Langstrømpe “dette har jeg aldri gjort før, så det klarer helt sikkert”.

Hva inspirerer deg til å yte ditt beste i arbeidet ditt?

Det som absolutt inspirerer meg best til å yte i arbeidslivet er gode kollegaer og et godt arbeidsmiljø. Jeg elsker også arbeid som lar meg få være kreativ og hvor jeg kan bruke hele meg som “verktøy”. Varierte arbeidsoppgaver og nye morsomme utfordringer holder meg alltid skjerpet og motivert.

Jente hopper fallskjerm

Hvordan tror du at din bakgrunn og styrker vil berike teamet og Mediabooster?

Jeg tror at min bakgrunn som skuespiller vil være en styrke til teamet i Mediabooster, da jeg er kreativ, utadvendt og ikke redd for å by på meg selv. Som digital kommunikasjon og markedsføringsstudent er jeg er oppdatert på det siste innen digital markedsføring, og trenger bare å sette teorien jeg lærer ut i praksis. Min høye arbeidsmoral og positive mindset tror jeg også vil være en berikelse til teamet.

Jente i ballbasseng

Vil du ha nyttige råd om hvordan du kan øke bedriftens synlighet på LinkedIn?

For gode tips og anbefalinger, følg gjerne Sandra her!

Ønsker du at vi jobber med ditt neste prosjekt?