Velkommen til Mediabooster!

blogg
mediabooster-logo-darkblue

Skrevet av Hector Rivas

Jeg vil gjerne begynne med å trekke frem hvilken fantastisk reise det har vært så langt! ?

Det har uten tvil vært en lærerik reise som har krevd mange store og små tilpassinger av oss. Nå er vi kommet dit at vi ser at vi trenger en klarere presentasjon av hvem vi er, hva vi står for og hva vi gjør. Det har derfor blitt naturlig for oss å bytte navn og profil som en del av denne transformasjonen.

Hva er nytt?

Årsaken til vårt nye navn, ny hjemmeside og SoMe-profiler er ganske enkelt; Bransjen vår er i kontinuerlig endring, og det samme er vi! (Hvordan skal vi ellers kunne forholde oss relevante?)

Men hva er egentlig nytt med Mediabooster?

I tillegg til hjemmesider, nettbutikker, design og markedsføring kan Mediabooster nå også utstyre kundene våre med fantastiskt sosialt videoinnhold!

Sosial video

Korte sosiale videoer har blitt en naturlig del av vår daglige sosiale medie-hverdag, og det gir 9 ganger flere visninger enn et vanlig innlegg. Visste du for eksempel at Facebook og Instagram stadig forandrer algoritmene for å kunne tilby enda bedre videoløsninger? Ikke minst betyr dette at brukerne vil få mye bedre video-opplevelser, men du vil også bli «belønnet» for å bruke mer video i markedsføringen din.

Så mitt tips til dere er at hvis du tenker på å investere i noe nytt, invester i videoinnhold og storytelling!

Mediabooster-bloggen

Dere skal vite at den mest anstrengende delen av jobbene våre er å holde oss selve og kundene våre oppdatert hele tiden. Fremover vil vi enda sterkere enn noen gang fokusere på å dele kompetansen vår og holde dere oppdaterte med relevante og kule tips!

Mediabooster-bloggen skal være en av våre verktøy for å kommunisere med venner, følgere, markedsførere, ledere, kunder og sist men ikke minst andre digitale «nerder» som oss! ?

Vi ønsker selvfølgelig å høre fra dere, så legg gjerne igjen en kommentar. Vi tar i mot ris og ros, hører gjerne etter om du har forslag til et tema du ønsker å vite mer om eller konkrete spørsmål du ønsker besvart.

Ønsker å avslutte med å takke alle kunder for tilliten vi har fått så langt og ikke minst takke alle mine kollegaer som jobber knallhardt hver dag!

Ønsker dere alle god helg!

Med vennlig hilsen,
Hector Rivas, CEO

Del innlegget: