Ny episode av Tommelkrigerne er ute NÅ!

episode2-av-tommelkrigerne-ute-na-1
mediabooster-logo-darkblue

Skrevet av Hector Rivas

Nå kan du endelig se 2. Episode av #Tommelkrigerne😃👍

I hver episode av #Tommelkrigerne får dere møte en ny og spennene gjest som deler sine erfaringer og beste tips knyttet til ulike temaer fra vår digitale bransje. MEN først må det gjøres opp i ringen med vår CEO, i en dødelig tommelkrig. Her er det viktig å vinne for taperen av fighten er nødt til å svare på 3 pinlige spørsmål, valgt av vinneren.

Tema for denne episoden er Influencer markedsføring og du får du møte selveste @Treningsfrue, Camilla Aastorp Andersen. Hun har en stor og engasjert følgerskare i sosiale medier med 86 000 følgere på Facebook og hele 121 000 følgere på Instagram. I tillegg driver hun den populære bloggen www.treningsfrue.no, hvor hun deler mye om trening og kosthold samt litt fra eget liv. De seneste årene har Camilla også laget en del innhold på YouTube. Med andre ord er dette en dame med mye erfaringer og kunnskap fra bransjen!

Se den splitter nye episoden av Tommelkrigerne, og få med deg Treningsfrues beste tips om Influencer markedsføring. Enten du er en spirende influencer eller en bedrift som vurderer å benytte deg av influencere i markedsføring, vil du garantert ta med deg noe verdifullt fra denne episoden. For ikke å glemme, det kanskje mest spennende av alt… HVEM vinner den store TOMMELKRIGEN? Husk, taperen må svare på 3 pinlige spørsmål🤭

Kommenter under videoen HER og bli med i konkurransen om å vinne masse godbiter fra Njie Norge. Dette vil du ikke gå glipp av! Les også blogginnlegget hvor Camilla ble intervjuet for enda flere tips!

Ønsker du flere tips til hvordan du kan lykkes med i sosiale medier, og influencer markedsføring? Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under👇

Ta kontakt!

Vi i Mediabooster hjelper deg gjerne med det meste innen digital markedsføring og webutvikling.
Ring oss eller fylle ut kontaktskjemaet ved å trykke på knappen!

Del innlegget: