Instagram Markedsføring

Vi hjelper din bedrift med å nå ut til relevante brukere gjennom strategisk instagram-markedsføring.

Hvorfor markedsføre på Instagram?

Det er helt utrolig hva din bedrift kan bruke Instagram til idag: Vise frem nye produkter, spørreundersøkelser, informere om tilbud, promotere arrangementer, konkurranser, koble til din produktkatalog via nettbutikken, og mye mer!

Gjennom markedsføring på Instagram har du muligheten til å målrette deg mot personer som er aktuelle for nettopp dine produkter og tjenester. Instagram tilbyr mange alternativer for nøyaktig målretting, og om disse anvendes på en smart måte vil det kunne skape gode resultater for pengene.

instagram
instagram-2

Nå de rette menneskene

Det er avgjørende å være der målgruppen er, til rett tid og med et budskap som fanger deres oppmerksomhet. Dette krever strategisk tenking, både i forhold til utformingen av innhold, men også bruk av selve annonseplattformen og dens mange alternativer. I tillegg er det viktig å samle inn, og tolke data til enhver tid, for å lære og optimalisere din investering.

Daglig hjelper vi bedrifter med markedsføring på Instagram. Vi legger fokus på å levere de beste resultatene. Sammen blir vi enige om markedsføringsstrategi, budsjett, mål og publiseringsplan. Basert på målene utformer vi annonser, som vi kontinuerlig optimaliserer gjennom strukturert innhenting og tolkning av data.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hva vi kan bistå nettopp din bedrift med!

Ønsker du en uforpliktende samtale om Instagram markedsføring?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på epost post@mediabooster.no!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!