fbpx

Innholdsmarkedsføring

Bygg varige relasjoner med din målgruppe gjennom å tilby nyttig og relevant innhold.

Kontakt oss på 97 88 88 27 eller post@mediabooster.no

Konverter gjennom innhold

Målet med innholdsmarkedsføring er å levere verdifull informasjon på relevante kanaler til relevante tidspunkt. Den tradisjonelle kjøpsprosessen har forandret seg i takt med dagens digitalisering. Dette betyr at kunden i større og større grad benytter digitale kanaler for informasjonsinnhenting. Dermed åpnes det opp for effektive konverteringsmuligheter gjennom innhold, og nettopp dette er kjernen i innholdsmarkedsføring.  

Godt innhold i digitale kanaler er appellerende for både eksisterende og potensielle kunder. Innholdsmarkedsføring optimaliserer for å tiltrekke, engasjere og beholde bedriftens målgruppe. 

Nyhetsbrev, blogger, sosiale medier, annonser og søkemotor, er alle kanaler som benyttes for å spre nyttig og engasjerende innhold.    

innholdsmarkedsforing@3x
mobil-responsivt@3x

Utarbeidelse av innhold

For oss handler innholdsmarkedsføring om flere viktige elementer som går hånd i hånd.

Det ligger en fin balanse i prosessen av å utarbeide digitalt innhold. Først og fremst er en optimal brukeropplevelse essensielt. Leseren skal oppfatte innholdet som interessant, verdifullt og engasjerende.  Konverteringspunkter skal ligge til grunn, innholdet skal optimaliseres for søkemotorer (SEO), samtidig som kanaler og målgrupper skal vurderes.

Vi legger trend- og søkeordsanalyser til grunn for all vår innholdsproduksjon. Dette gjør vi for å optimalisere for engasjerende og motiverende innhold som skaper ønskede resultater for deg og din bedrift.  Vi legger opp en publiseringsstrategi, integrerer et appellerende annonse-design og utarbeider tidsaktuelle konsepter.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat, eller fyll ut kontaktskjema under. Sammen utarbeider vi den beste løsningen for deg og din bedrift!

Trenger du hjelp med Innholdsmarkedsføring?