Hjemmeside

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er en viktig brikke i din bedrifts digitale strategi.

Bli funnet av den som leter

Tenk etter - hvor ofte bruker du Google til informasjonsinnhenting? Dersom du er som de fleste andre brukere, benytter du Google til 90% av all informasjonsinnhenting.

Visste du også at 74% av alle kjøp i Norge begynner med et digitalt søk? Basert på dette vil du nok si deg enig i at det essensielt å ha en tilstedeværelse og rangering på søkemotorer, men ikke hvilken som helst rangering for hvor ofte går du til side 1,2, eller 3 på Google?

Det er her søkemotoroptimalisering kommer inn, for hvis hjemmesiden din er optimalisert for SEO, kan du mangedoble antall besøkende. Noen som igjen vil spille positivt inn på både antall leads og selvfølgelig antall salg.

Ønsker du en gratis SEO-analyse av din hjemmeside?
Kontakt oss i dag!

web v1
Mockup-1

Forbedre, vedlikeholde og overvåke organisk synlighet

Søkemotoroptimalisering omhandler alle tiltak som utføres for å øke din hjemmesides synlighet blant organiske søkemotor resultater. Her inngår både tekniske faktorer fysisk på hjemmesiden samt kreative elementer utenfor hjemmesiden. Hovedformålet med søkemotoroptimalisering er å drive trafikk, forbedre rangeringer samt skape digital synlighet.

Vi bistrå din bedrift i alle faser av søkemotoroptimalisering:

Ønsker du å optimalisere din hjemmeside for SEO? Bestill en gratis SEO analyse fra Mediabooster i dag!

Ta kontakt med oss i dag! Trenger du hjelp med søkemotoroptimalisering?