SEO arbeid

En god hjemmeside er viktig for å gi potensielle kunder et godt inntrykk av bedriften. Hjemmesiden bør være funksjonell, estetisk og inneholde relevant informasjon. Vi hjelper deg å lage den perfekte hjemmesiden!

Hva inngår i SEO arbeid?

SEO-analyse

Vi benytter en rekke analyseverktøy for å kartlegge hvilke utfordringer samt muligheter din hjemmeside besitter. Grundige SEO analyser er essensielt for å bygge selve grunnmuren for fremtidig søkemotoroptimalisering. Vi skreddersyr tiltak etter prioritert rekkefølge for å spesifikt optimalisere etter din hjemmesides behov.

Teknisk SEO

Her snakker vi om implementering og/eller optimalisering av tekniske elementer som hjelper søkemotor-roboter med å forstå innholdet og ikke minst, formålet bak hjemmesiden. Gjennom analyser og undersøkelser kartlegger vi også at det ikke foreligger tekniske problemer som hindrer innholdet i å bli synlig. Vi i Mediabooster har dedikert personale med lang erfaring innen implementering og/eller optimalisering av teknisk SEO.

Vi kan bidra i hele prosessen fra idémyldring, til konseptutvikling, strategiutvikling, gjennomføring og annonsering med vårt SEO arbeid.
Vi kan bidra i hele prosessen fra idémyldring, til konseptutvikling, strategiutvikling, gjennomføring og annonsering med vårt SEO arbeid.

Søkeordsanalyse og meta-tags

Søkeordanalyse

Søkeord definerer hva innholdet på hjemmesiden omhandler og er essensielle i prosessen hvor søkemotoren matcher brukerens søk med hjemmesiden innhold. Vi ønsker at søkeordene vi implementerer på hjemmesiden er så relevante som mulig i forhold til hva brukeren søker på, dette for å øke sjansen for at potensielle kunder oppdager deg blant et hav av konkurrenter. Hvis ikke søkeord optimaliseres vil det føre til at hjemmesiden mister en rekke verdifulle impressions og besøk. Vi foretar søkeordsanalyser for din bedrift for å kartlegge de mest effektive og relevante søkeordene for deres hjemmeside.

Meta-tags

Meta-tags er koder som implementeres på hjemmesiden. Teksten i disse kodene er synlige utad i søkemotor-resultatlistene, i tillegg til at de indikerer formålet med hjemmesiden ovenfor søkemotor-robotene. Optimalt sett bør søkeord som brukes i ulike tagger være solid implementert samt gå igjen i hjemmesidens innhold. Vi ser etter en korrelasjon hvor søkeord som er tilstede i title tag, meta description tag samt header tags også er tilstede som sentrale søkeord i hjemmeside-innhold.

Hjemmeside innhold og linking

Hjemmeside innhold

Relevante søkeord implementeres gjennom hjemmeside innhold, denne faktoren kan møtes ved å blant annet implementere/optimalisere blogg, tjeneste/produkt-sider og “om oss” siden, Å balansere bruken av så mange søkeord som mulig uten å overstige grensen for spamdexing er en essensiell faktor når det kommer til SEO. Innhold fylt av søkeord gir crawlerne beskrivende og verdifull informasjon om tema knyttet til den gitte hjemmesiden. Basert på dette kan brukere identifisere nettstedet, innenfor søkemotoren, når de foretar et søk på bestemte nøkkelord. Dette betyr at jo mer innhold du produserer til hjemmesiden, jo større sannsynlighet er det for at flere og flere brukere finner deg. Ønsker du bistand med innholdsproduksjon?

Lenker til hjemmeside

En annen faktor som går inn under SEO arbeid omhandler hvor mange andre hjemmesider som lenker til din nettside. Ved å for eksempel lenke til dine sider i sosiale medier, vil det ha positiv effekt på hvordan du rangerer i søkemotorer. En annen idé kan være å gjesteblogge, stille i intervjuer, deler relevant informasjon, etc som gjør at andre ønsker å linke videre til dine sider fra sin egen.

Ønsker du mer informasjon om SEO arbeid? Kontakt oss i dag for en SEO-analyse.

hva-inngar-i-seo-arbeid

Ønsker du en uforpliktende samtale om SEO arbeid?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!