Instagram annonsering

Vi hjelper din bedrift å nå ut til relevante brukere gjennom strategisk annonsering på Instagram

 

Hvorfor annonsere på Instagram?

Det er helt utrolig hva din bedrift kan bruke Instagram til idag: Vise frem nye produkter, informere om tilbud, promotere arrangementer, konkurranser, koble til din produktkatalog via Nettbutikken, og mye mer!

Gjennom annonsering på Instagram har du muligheten til å målrette deg mot personer som er aktuelle for nettopp din bedrift. Instagram tilbyr mange alternativer for nøyaktig målretting, og om disse anvendes på en smart måte vil det kunne skape gode resultater for pengene.

netthandel
influencer-marketing@3x

Nå de rette menneskene

Det er avgjørende å være der målgruppen er, til rett tid og med et budskap som fanger deres oppmerksomhet. Dette krever strategisk tenking, både i forhold til utformingen av innhold, men også bruk av selve annonseplattformen og dens mange alternativer. I tillegg er det viktig å samle inn, og tolke data.

Daglig hjelper vi bedrifter med annonsering på Instagram. Vi legger fokus på å levere de beste resultatene. Sammen blir vi enige om markedsføringsstrategi, budsjett, mål og publiseringsplan. Basert på målene utformer vi annonser, som vi kontinuerlig optimaliserer gjennom strukturert innhenting og tolkning av data.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hva vi kan bistå nettopp din bedrift med!

Trenger du hjelp med Instagram annonsering?