Søkeordsanalyse

En god søkeordsanalyse gir deg nyttig informasjon om hvilke søkeord det er verdt å satse på, slik at du kan oppnå ønskede resultater.

Bedre innsikt og bedre resultater!

En søkeordsanalyse gir innsikt i hva forbrukerne søker på, hvilke resultater du kan forvente deg, konkurransen på søkeordet, estimert kostnad per klikk (CPC), og mer!

All denne informasjonen er til stor nytte, for å sette opp kampanjer på en slik måte at du får mest igjen for pengene du investerer (ROI). I tillegg er en søkeordsanalyse essensielt for å kunne søkemotoroptimalisere din hjemmeside.

bedre-innsikt-og-bedre-resultater
strategisk-valg-av-sokeord

Strategisk valg av søkeord

Vi hjelper deg å strategisk velge ut søkeord som vil gi deg de beste resultatene både fra organisk og betalt trafikk. Vi tenker helhetlig når vi gjennomfører en søkeordsanalyse. Når søkeord som benyttes på hjemmesiden spiller på lag med de som benyttes i Google annonsering vil det gi synergieffekter. Det er nettopp dette vi er opptatt av å få til for våre kunder.

Øk din synlighet på nett, slik at du når ut til nye potensielle kunder og bevarer dine gamle. Ønsker du å optimalisere dine søkeord og oppnå bedre resultater? Vi er klare til å bistå deg. Ta kontakt med oss i dag!

Ønsker du en uforpliktende samtale om Søkeordsanalyse?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!