Slik sparte vi 80 % av vår tid med Vainu

Skärmavbild-2018-08-19-kl.-03.33.26-1
mediabooster-logo-darkblue

Skrevet av Hector Rivas

Vi skulle alle trengt mer tid!

Om det er tid til å finne en bedre historie til kona om hva som skjedde på guttetur til Riga, eller tid til å forberede en digital markedsstrategi til mange millioner kroner. Uansett hva det gjelder, om du ikke tar deg TIDEN til å forberede deg godt, kan du tape både kona og millionene!

Dette er hverdag for oss Mediaboostere!
Som digital rådgiver er TID forskjellen mellom suksess eller fiasko. Vi må bruke nok tid til research, fagkompenase og kreativitet for å gi best mulig rådgivning til nye og eksisterende kunder. Utfordringen oppstår når man vokser og ikke lenger får tiden til å strekke til!

Veien til Vainu

Ved årsskiftet begynte vi derfor prosessen med å se innover og analysere vår arbeidsmetodikk. Vi måtte rett og slett finne nye metoder eller teknologi for å kunne tids-effektivisere vårt arbeid. Etter mye testing og research traff vi endelig jackpot med Vainu, et fantastisk «jobbe-smart»-verktøy.

Innføringen av systemet har gjort at vi raskere enn noensinne får tilgang til informasjon som er helt avgjørende i vår analyseprosess. Dette har virkelig forandret vår arbeidshverdag, og siden vi implementerte Vainu har vi allerede frigjort mye verdifull tid. Denne tiden har vi brukt til å gi bedre digital rådgivning for å skape flere suksesshistorier i vår kundeportefølje.

Nå står vi her, 8 måneder senere, et sylskarp firma med mer tid og klar for nye utfordringer!

Alle kan ta nytte av vår erfaring, og de verktøyene vi bruker for å vokse. Les gjerne case-studien for å lære mer om hvordan Vainu har hjulpet oss!
https://customers.vainu.io/no/kundecase/mediabooster/

Del innlegget: