Gjerden Fjellsikring økte verdien av sine forespørsler fra 500 millioner til 1 milliard!

Design · Marketing
Company Logo

Gjerden Fjellsikring er Nord- Europas største konsern innen fjellhåndtering og fundamentering. De har 40 års erfaring innen fjellsikring og utfører i hovedsak fjell- og tunnelsikring. De jobber for Statens Vegvesen, riksentreprenører samt det private markedet.

Vårt mandat var å bistå Gjerden Fjellsikring i hele prosessen fra A til Å, for å kunne skape en fullstendig digital løsning. Dette har inkludert tjenester som webdesign, en digital strategi, webutvikling.

Scrollable Content

Når Gjerden Fjellsikring kontaktet oss i 2018 opererte de med Google Business, Facebook samt Instagram. Utover dette hadde de ingen digital profil eller nettside. De så behovet for å modernisere sitt selskap digitalt, med et overordnet mål om å nå ut til nye kunder og forbedre sitt resultat.

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Vårt samarbeid med Gjerden Fjellsikring, hadde som hovedmål å øke antall forespørsler gjennom økt synlighet på den digitale plattform. For å oppnå dette, bygget vi en framtidsrettet nettside, underbygget av en konverteringsstrategi kombinert med en digital markedsføringsstrategi basert på nøye sporing og analyse. Da vi designet den nye nettsiden for Gjerden Fjellsikring var det ønskelig å bruke deres tre hovedfarger fra logoen. For å gjøre siden mer levende og skape kontraster, valgte vi også å implementere komplementærfargen til logoens blåfarge i designet.

Scrollable Content

Gjennom en nøye planlagt strategi som har kombinert en ny brukervennlig nettside, søkemotoroptimalisering samt annonsering har selskapet doblet sine forespørsler fra 500 millioner til hele 1 milliard. Takket være et godt og tett samarbeid, har arbeidsflyten vært veldig effektiv og vi er stolte over de kontinuerlige digitale resultatene Gjerden Fjellsikring fortsetter å oppnå.

Etter å ha skapt en fullstendig digital løsning, sitter Gjerden Fjellsikring i dag igjen med en moderne webløsning underbygget av en konverteringsstrategi som er tilpasset dagens digitale marked. De fortsetter å oppnå resultater og vi gleder oss til utviklingen.

Book et digitalt møte

Vi vil kontakte deg i løpet av kort tid for å finne et passende møtetidspunkt med en av våre superhelter.

Kontakt oss