Olivia Restauranter

olivia-logo

Beskrivelse

Olivia Restauranter er et kjent merkevare i restaurantbransjen i Norge. Med ti restauranter i Norge er de et stort navn innen sin bransje. Med nylig åpning av to nye restauranter i Sverige, har de også tatt et steg ut i resten av Norden.

Hva sier kunden om prosjektet?

Fargene valgt for dette prosjektet er basert på den grafiske profilen til Olivia Restauranter. Den mørke rød-oransje faregn sammen med den mørke bakgrunnen skaper et stilrent preg, samt en god kontrast.

#242422

#a0624e

#3c3c38

#fbf6db

solo-venstre-olivia
solo-hoyre-olivia

Problemstilling

Olivia Restauranter ønsket en moderne og appellerende nettside som de kunne være stolt over. Det var også viktig for dem å ha en arbeidsmetode som var mer funksjonell enn tidligere. Dette innebærte å skape en arbeidsflyt som gjorde det enkelt å håndtere restauranter, menyer, arrangementer mm. I samarbeid med Olivia Restauranter har de nå fått en visuell og brukervennlig nettside, både for deres besøkende og dem selv.

Fremgangsmåte

Tidlig i fasen fikk vi i Mediabooster tilliten til å skape et overordnet design ved hjelp av Olivia Restauranter sin grafiske profil. Gjennom jenvlige og gode møter har vi sammen skreddersydd designet og utviklet funksjoner etter ønsker. Ved å ha et tett samarbeid har vi en arbeidsflyt som har vært effektiv og lettvint for begge parter.

Resultat

Etter å ha fått et nytt visuelt preg, en brukervennlig oppbygging og en rød tråd, har Olivia Restauranter fått en digial plattform som de er fornøyd med. Vi har også koblet nettsiden opp mot deres online booking og gavekort, noe som gjør at alt er samlet på ett og samme sted.

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt neste prosjekt?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!