logo-main

Beskrivelse

Vår kunde ville ha en refresh på sin hjemmeside, og så det som naturlig å ta kontakt med Mediabooster for å forbedret sine sider. Med noen enkle grep og restrukturering av innhold, og mer dedikerte kontaktpunkter på siden kom vi fram til en pen og oversiktlig side med mye nyttig informasjon for deres besøkende. Med tjenestesider som illustrerer og forklarer fallgruver og løsninger for forskjellige aspekter innen takstbransjen og en veldig oversiktlig forside ble sluttresultatet supert.

Fargepaletten ble utviklet med inspirasjon fra kundens logo. Den fine blåfargen fra logoen går veldig godt overens med kontrastene til Grå og Hvit, som skaper en moderne følelse.

#00abe3

#888888

#212121

#fafafa

mobile
nortakst - utsnitt v3

Problemstilling

Nortakst hadde en klar visjon for hvordan de skulle bruke nettsiden til å markedsføre seg selv som bedrift. Det var viktig for dem at nettsiden var moderne, at viktig informasjon var lett tilgjengelig, at nettsiden var enkel å navigere, samt at den var tilpasset for bra konvertering.

Fremgangsmåte

Med noen enkle grep og restrukturering av innhold, og mer dedikerte kontaktpunkter på siden kom vi fram til en pen og oversiktlig side med mye nyttig informasjon for deres besøkende. Med tjenestesider som illustrerer og forklarer fallgruver og løsninger for forskjellige aspekter innen takstbransjen og en veldig oversiktlig forside ble sluttresultatet supert.

Resultat

Med et fokus på hevet innhold i fra forrige versjon, dedikerte kontaktskjemaer og viktig informasjon lett tilgjengelig ligger alle grunnaspekter klar for bra konvertering.

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt neste prosjekt?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!