logo-2021-hvit

Beskrivelse

Dreamwork er et innovativt rekrutterings- og bemanningsbyrå lokalisert i Oslo, med kommersielle stillinger som spesialfelt. På deres kontorer i Nydalen sitter det et team med lidenskapelige og  profesjonelle rådgivere som hjelper kunder med å finne drømmekandidater, samt kandidater med å finne drømmejobben. Samarbeidet mellom oss og Dreamwork hadde som hovedmål å øke B2B leads og å skape muligheten til å jobbe smartere. For å oppnå dette måtte vi forme en fremtidsrettet digital markedsføirngsstrategi basert på gjennomført analyse og opprettelsen av et modernisert, markedsdsrettet og konverteringsrettet webdesign i Hubspot CMS skapt med fokus på sporing og innsamling av data.

Hva sier Dreamwork om vårt samarbeid?

Fargepalletten til Dreamwork består i hovedsak av sterke moderne fargekombinasjoner som gir et preg av profesjonalitet og stilrenhet. Den turquoise fargen er distinkt, og gir en umiddelbar gjenkjenningsfaktor for bedriften.

#3DDBBF

#12323F

#3968F6

#F7F7F7

dreamwork-mobile
mediabooster-dreamwork-tjenester

Problemstilling

Dreamwork hadde testet ulike metoder med ulike byråer, før de besluttet seg for å overføre sin tidligere nettside fra Wordpress til Hubspot CMS. Samtidig ønsket de å finne en metode for å samle all data "på en plass". Derfor søkte de etter et byrå med WordPress ekspertise med kunnskap innen Hubspot, samt erfaring innen digitale markedsføringsstrategier. Med denne overføringen ønsket de å oppnå et nytt visuelt preg, og en markedsbevisst nettside som viser Dreamwork sin digitale og teknologiske fremskritt.

Fremgangsmåte

Sammen med Dreamwork har vi i Mediabooster analysert tidligere arbeid, konkurrenter, inspirasjonskilder og ikke minst satt et nytt markeds-budsjett som sparte selskapet for midler (som igjen åpnet for nye muligheter). Ved å gjøre et grundlig forarbeid, kunne vi sette en konkret trinnstegsplan som vi jobbet etter. Gjennom god kommunikasjon og kontinuerlige statusmøter har vi sammen oppnådd et godt sluttresultat.

Resultat

I dag sitter Dreamwork igjen med et nytt digitalt utseende. Selskapets digitale resultater øker kontinuerlig, og viser løpende til nye interne rekorder. De har fått et digitalt samlingspunkt, en moderne webløsning, og et design som er konverteringsrettet, og som i tillegg går hånd i hånd med markedsføringsstrategien til selskapet. Takket være et godt og tett sammarbied med CEO og markedsføringsansvarlig hos Dreamwork har arbeidsflyten vært veldig god, og relasjonen har blitt ekstremt solid.

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt neste prosjekt?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!