Big Horn Steakhouse

big-horn-logo

Beskrivelse

Big Horn Steakhouse er et norskutviklet restaurantkonsept, der kvalitetsbiff og førsteklasses råvarer står i fokus. Første restaurant ble etablert i 1985, og har posisjonert seg som en sterk merkevare i restaurant-bransjen. De har 14 restauranter totalt i Norge, og 1 i Spania.

Big Horn Steakhouse har gjennom sin grafiske profil, med kombinasjon av farger som burgunder, sort og oker, et stilrent uttrykk som er gjennomgående på nettsiden.

#A94545

#C48A43

#333333

#F7F7F7

big-horn-mobile
big-horn-gavekort

Problemstilling

Den tidligere nettsiden til Big Horn Steakhouse var visuelt utdatert, og lite brukervennlig å jobbe med. Noe som resulterte i et behov for kontinuerlig bistand fra tidligere nettside-leverandør. Det var også utfordringer knyttet til videreutvikling av siden, som førte til at kunden måtte benytte seg av alternative og tungvinte metoder for å bygge innhold på siden.

Fremgangsmåte

For utviklingen av den nye nettsiden til Big Horn Steakhouse ble et godt samarbeid viktig for å oppnå et godt sluttresultat. Ved å ha flere møter med markedsansvarlig og daglig leder, kunne vi sammen planlegge fremgangsmetoden og ideelle løsningsalternativer. Ved å ha kontinuerlige møter i utviklingsprosessen, kunne både Mediabooster og Big Horn Steakhouse ha kontroll på prosjektets fremgang, samt ha løpende brukertesting av utvklingsløsningene.

Resultat

Denne utviklingen har resultert i at Big Horn Steakhouse har fått en ny nettside både de selv, og oss i Mediabooster, er stolt over. De har fått en plattform som gir større rom knyttet til brukervennlighet, i tilegg til en nettside som gir muligheter til å spore resultater. Foruten om dette har de også fått muligheten til å kunne fronte restauranter enkeltvis og promotere deres kampanjer.

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt neste prosjekt?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!