Advokatfirmaet Wahl-Larsen

LOGO_negativ

Beskrivelse

Wahl-Larsen Advokatfirma er et spesialistfirma med hovedfokus på miljø og naturressurser, fast eiendom, energi, arbeidsrett, ekspropriasjon, offentlige anskaffelser, entreprise, tvisteløsning og prosedyre. Firmaet har i mer enn 120 år gitt juridisk bistand til næringslivet, organisasjoner,kommuner og privatpersoner over hele landet.

Vi valgte å bruke disse fargene på hjemmesiden, da disse fargene var representativ i kundens logo og eksisterende hjemmeside. Blåtoner og lignende oppleves ofte som veldig trygge farger for besøkende, og dette er ikke noe unntak.

#0081a4

#2c3c4c

#003a52

#edf2f4

wla solo images
wla solo images2

Problemstilling

Kunden hadde et utdatert nettsted, som rangerte lavt i søk. I samtale med vår rådgiver ble det diskutert løsninger for å løse problemstillingen.

Fremgangsmåte

Vi hadde mange inspirasjonskilder for prosjektet, og har jobbet mye med forskjellige layouts. I etterkant av prosjektet har vi også videreutviklet siden stadig videre. Her har vi fokusert mye på brukervennlighet, og for å lede relevante besøkende til kontaktskjema for å konvertere.

Resultat

En oppdatert hjemmeside, som var raskere og bedre, med riktige verktøy for redigering av innhold samt bedre innhold og søkemotoroptimalsering fikk plassert kunden i en posisjon i markedet. Med våre verktøy klarer kunden å holde sin blogg og dynamisk innhold oppdatert til en hver tid.

Vi har også hjulpet kunde med å optimalisere sin Google profil og hvordan bedriften blir oppfattet i søk.

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt neste prosjekt?

Ta kontakt med oss i dag!

Vi er tilgjengelige på både epost post@mediabooster.no og telefon 473 35 133!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du finner oss også på Instagram, Facebook og LinkedIn!