Første episode av Tommelkrigerne lansert!

Skärmavbild-2019-02-01-kl.-00.28.20
mediabooster-logo-darkblue

Skrevet av Hector Rivas

Finally! Episode 1 av vår ny videoserie #Tommelkrigerne er endelig ute! 👍

I hver episode av #Tommelkrigerne skal dere få møte en ny spennende gjest. Hen kommer å dele sine erfaringer og beste tips knyttet til ulike temaer fra vår digitale bransje, men først må alle gjester gjøre opp i ringen med vår CEO i en dødelig tommelkrig 😉. Taperen av fighten er nødt til å svare på tre pinlige spørsmål, som velges av vinneren!

Målet med episodene er at dere skal lære å kjenne gjestene, bli inspirert, og dra nytte av tipsene, men fremfor alt vil vi oppfordre dere til å dele deres egne erfaringer og tips knyttet til temaet i hver episode!

Temaet i den aller første episoden er HASHTAGS, hvor dere får møte Roger Nilsson, CEO for Aktivitet Norge. Han har klart å skape engasjement, og en god følgerskare i Facebook og Instagram, både for seg selv og for store sport-brands i Skandinavia. Roger har etterhvert funnet “sneaky” metoder som fungerer spesielt godt. En av disse metodene deler han med oss i dagens episode. Håper dere liker videoen, og vil følge med videre!

Dere finner oss på Instagram, LinkedIn og Youtube. Husk å gi oss en tommel opp hvis du besøker oss 😉👍

Ekstra stort takk til Njie Norge som valgte å bli med oss på laget, og som sponser vår videoserie! Ønsker du å delta i konkurransen om å vinne en stor kurv med produkter fra vår sponsor, gå inn via YouTube linken og legg igjen en kommentar med dine beste tips på dagens tema.

Ønsker du flere tips til hvordan du kan bruke hashtags i sosiale medier eller generelt i din digitale markedsførings strategi, ikke nøl med å ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under👇

Ta kontakt!

Vi i Mediabooster hjelper deg gjerne med det meste innen digital markedsføring og webutvikling.
Ring oss eller fylle ut kontaktskjemaet ved å trykke på knappen!

Del innlegget: